fredag 12 december 2008

TVstörning

Nu ikväll tittar husse på tv. Matte kunde inte låta bli att träna lite med Fixa på vår "hemläxa" för en stund sedan. Ikväll rullade Fixa runt en gång med sedan var det svårt att få henne att göra det igen så vi satte igång att träna på att backa...framför husse som tittade på tv....inte så populär träningsplats om ni frågar husse*han tyckte vi var ivägen* men vi tyckte den var helt ok ;) *blink, blink*Efter att ha flyttat lite på oss så har Fixa backat mellan en vägg och sin bädd flera gånger och belöningen har varit små bitar av grillad kyckling. Jammie, jättegott tyckte Fixa om belöningen och jobbade på bra:)
Tack för bra speltips för matte och Anki och Lena påminnde om att husse har ju köpt ett Wii spel och Wii Fit som matte spelat tidigare i höst och tyckte var kul. Det får matte ta fram igen när det är dåligt väder och träna på för med det kan man träna yoga, boxas, träna slalom mm och det var ganska kul om kommer ihåg rätt.
Ha en go kväll och en fin Lucia imorgon önskar vi alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hur kan husse välja TV när det finns en Fixa som tränar att titta på *blink blink*
Kul att Fixa lärt sig backa =)

Trevlig lucia önskar tussarna & Lena

Anonym sa...

Tv eller data... det vill det gärna bli.. Bra att du tränar en stund med Fixis.. här har vi suttit i soffan med hundar och barn.. Framför TVn.. Frosty nyser på husse.. hu..

Unknown sa...

Backa och rulla måste vara svårt att lära ut. Vi får äntligen TV och telefon inkopplat dagen innan julafton! Tur för mina föräldrar ska vara hos oss. Ha en bra Lucia med fina Fixa och lycka till med träningen!

Skicka en kommentar