söndag 21 december 2008

Raketer

Redan nu så viner och smäller det i luften av raketer när man är ute. Det verkar som Fixa inte störs av raketerna men man kan tänka att de hundar som är skotträdda redan nu lider. Ska det vara så svårt att vänta tills nyårsafton och skjuta?

Idag var det "harfritt" i skogen däremot stötte vi på en halvtam ekorre, vilket nyfiket tittade på oss sittande på en stubbe. Det gick lättare att få Fixa att lämna denna i fred än det gick med haren igår, det kan bero på att husse hade julskinka med som muta idag ;) Det blev en knappt "två och en halvtimmas" lunchpromenad idag och lite bus i "vår" inhägnad. Någon hade glömt en freesbee där och det blev stor succé hos Fixa.

I morgon är husse ledig och planerar en utflykt till "nära och kära" för Fixa. Det ska bli sol och 7 grader varmt dit vi ska.

Nedan är en bild på Fixas syster Jonna (Maxfield Fiona) som vi fått från hennes ägare Hasse och Gunilla.

Jonna på en snöbelagd strand.

Ha en skön söndagskväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är jätte jobbigt med alla smällare när man har en skotträdd hund. Våran Ennio tycker allt som smäller är hemskt.
Vi har spelat vår cd med smällare nu ett bra tag och vi tycker att Ennio är lite lugnare nu, men vi får se när allvaret drar igång!
Kul att Fixa fixade ekorren!

Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Ja det är ett otyg med raketer och smällare - man tänkte inte på det innan man hade hund.. Nu hör man ju det i många dagar runt nyår och påsk.. Det är svårt för hundar att förstå vad det är som viner i luften och smattar ut i kaskader.
Ekorrar är fina! Det hade nog våra hundar gillat att spana på... fast skinkan hade nog vunnit!
Vi ses!

Anonym sa...

Låter mysigt och hemlighets fullt med utflykten=o)Fin bild på Jonna.Ha med freesbeen nästa gång det kommer en hare, kan tänkas att hon väljer den, om ni har tur*ler*

Skicka en kommentar