tisdag 4 november 2008

Field Spaniel BORTSPRUNGEN!

Fixas bror Chester (Maxfield Fröding) har försvunnit från det hundpensionat i Fjärås som han var på. Vi håller alla tummar (och tassar) för att han ska komma hem igen.

Chester (Maxfield Fröding) ett år gammal, leverbrun och med vit fläck på bröstet.

Mer information finns på http://svjf-cf.vildmarksdata.net/hundjouren/hundjouren och på http://www.blogtown.se/blog.php?id=maxfield

Kontaktinfo:Om ni har information om Chester ring Martin Whitehead 0704-568662.

Vi tänker även på Harriet och Mats som mist sin fina och stilige Field Spaniel Maxfield Aron som fick somna in igår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna att Chester snabbt kommer tillrätta.

Anonym sa...

Hej!
Vill bara tacka för allt stöd och hjälp. Det betyder mycket för oss. Vi saknar Chester och längtar fram till den stunden som han bestämmer att borta är bra men att hemma är absolut bäst! Vi har fått positiva nyheter att Chester har setts i området kring pensionaten igår kväll. Där finns det mycket skog, mycket vilt och inte så många bilar.....
Bästa hälsningar,
Familjen Whitehead

Anonym sa...

Oh!! Det här är tufft!!! Första känslan är att jag vill ut i skogen och leta.. men Chester hade säkert ändå inte kommit till mig som ju numera är okänd för honom.. Jag sprider efterlysningen via nätet istället - ifall någon ser honom så ska de veta att han är saknad!! Skönt att så många ställer upp!!!

Anonym sa...

Vilka fina frostiga höstbilder!! Gulligt på Fixa när hon nosar efter kossorna!
Vi håller såklart också tummarna för att Fixas bror kommer till rätta snart!! vet inte vad jag skulle ta mig till om något liknande hände Tudor!

Skicka en kommentar