söndag 16 november 2008

Sol och team work

De senaste veckorna har det varit motigt att gå upp på morgonen mycket på grund av att det är så mörkt ute när väckarklockan ringer. Fixa är den i familjen som verkar vara mesta sjusovaren och gömmer ibland sitt huvud under fleecefällen när matte tänder taklampan.

Kan ni släcka ljuset och låsa dörren när ni går till jobbet?

I morse sken solen när vi vaknade. På morgonpromenaden gick vi upp till parken och till inhägnaden, där Fixa fick springa lös. Det gillar hon jättemycket och ser extra glad ut när hon får sträcka ut sig i snabb Fixagalopp :) Fixa och husse hittade ett godisträd med hundgodis i. Perfekt!, tyckte Fixa.

Godisträden står tätt i inhängnaden.
Fixa hittade en kvarglömd boll, den var rolig!

Vi tränade även en hel del sitt och inkallning både vanligt men även med visselpipa och tecken som husse lärt sig på jaktkursen och inspirerad av den och av Majsan och Malte så håller han nu på att lära Fixa och matte.

Husse och Fixa diskuterar träningsresultaten.

På vägen hem gick vi förbi dammen och Fixa spanade på änderna som simmade i dammen. Det blev en långpromenad så vi åt sen frukost när vi kom hem. Fixa fick smaka helgskinka av husse och mums vad gott det var:)!

Husse, kan jag få en av änderna därute? 

Vi hoppas att solen visar sig fler gånger de närmsta dagarna!
Ha en trevlig kväll och en bra vecka!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Faktum är det ser likadant ut här vad det gäller Rut. Hon stiger absolut inte upp ur sängvärmen föränn siste man gått upp=o) Godis träd är spännande, ju fler desto bättre. Fick hon en and el hur blev det?*flinar* Du får köpa en till henne på nästa utställning, de både ser och låter likadant ut....Hmmm, hur blev nu det då egentligen. Hoppas du förstår vad jag menar=o)

Anonym sa...

Låter som en bra dag och helg!!
Jätteprakiskt att lära hunden att sitta med handtecken och visselpipa! Har man god nytta av i många situationer att få dem att lyda på distans. Frida var jätteduktig på det..
Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Vilken härlig promenad. Godisträd gillar tussarna oxå, helskarpt.
Jag skulle vilja hitta ett pengaträd i skogen =)

Ha en bra vecka!

Skicka en kommentar