lördag 25 oktober 2008

Var är FIXA?

När matte kom hem från en blåsig cykeltur tidigare idag så var inte Fixa hemma. Hon hade åkt med husse till hans föräldrar i Värmland. Det var dax för lite datasupport( husse + Fixa som ser till att han jobbar:) samt extra gosestunder och bli bortklemad, mest Fixa ;)
Husse berättade att när han skulle packa in i bilen så gick han och Fixa ut genom ytterdörren och husse gick nedför trappan med väskor och gick runt hörnet. Fixa kom inte...husse funderade på vart hon blivit av men sa att nej, jag skall ju inte gå efter hunden utan hon skall ju följa mig. Ingen Fixa kom ... husse gick vidare och satte packningen vid bilen ... snart kommer Fixa ... eller har hon sprungit åt andra hållet, till parken? Husse gick tillbaka och såg Fixa sitta utanför ytterdörren vår, på avsatsen innan trappan. Vi har försökt att lära Fixa att hon först får gå nedför trappan när hon fått ett -"Varsågod" för att hon inte skall sticka iväg. Fåtal tillfällen så sticker Fixa ändå men idag hade husse glömt att säga -"Varsågod" så Fixa satt kvar och väntade i flera minuter. Ibland undrar man vem som mest behöver kurser och annat...
Fixa hälsar genom husse att det finns filmsnutt från Värmland och att ni nog får se den när de kommit hem igen.
Nu är det sushi och filmkväll som gäller för matte efter en blåsig promenad utan hund. Jag håller med, det känns som något viktigt fattas att promenera utan hund. Men det går ingen nöd på Fixa för hon kommer säkert att sova mellan husses föräldrar i deras säng i natt :)
Trevlig helg allihopa!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!
Vilken duktig Fixa!! Sitta så perfekt utan tillsägelse!! Tur att husse går på kurs med hundar medan Fixan löper.. ;-)
Hmmm.. jag skulle lånat ut någon ur gänget till dig så du hade fått lite hundmys ändå i helgen.. Varför inte en stor brun Frosty? :D
Sushi och filmkväll låter mysigt!! Jobbar du i helgen eftersom du inte följde med till Värmland?

Fixa sa...

Matte har pluggdag i morgon med Magistergrupparbete så inget Värmland för matte denna helg Vilket bra förslag Madelene:)En stor brun Frosty hade varit perfekt sällskap ikväll:) Gissar att vi tittar på Idol och Johan? fredag kväll när vi skall till Åstorp:)?

Anonym sa...

Kul med en lydig Fixa, men man nästan skäms när de är så lydiga och man "glömmer" bort att ge fri kommando=o) Alla promenader utan hund känns numera som...onödiga promenader*s*. Sushi är gott, mums.

Unknown sa...

Kul för Fixa att vara på gose-resa :)! Vem kan motstå en Fieldis??? Då måtte man ha ett hjärta av sten i så fall. Hoppas matte fick en trevlig film och sushi-kväll, kanske inte utan lite Fixa-abstinens också? Jag måste säga att jag är imponerad av Fixa och hur mycket ni har lärt henne. Ge henne en stor kram från oss när hon kommer hem! Ha det gott!

Anonym sa...

Oh blir imponerad av Fixa, så duktig =)
och husse & matte såklart som tränat med Fixa.
Promenad utan hund känns konstigt, så såna promenader undviker jag =)

Ha dé!

Skicka en kommentar