onsdag 29 oktober 2008

Provsmakaren

Det har varit en vanlig dag i Fixas liv idag, promenad till dagiset, bus på dagis och hämtning. MEN som efterrätt på sin middag idag så fick Fixa två favoriter ... först sill (husses inlagda) och sedan ugnsstekt lax. Man kan nästan tro att det är en katt vi har för hon älskar fisk. Emelie undrade om kurser och det blir ytterligare en kurs i år - Aktivering heter kursen. Den handlar bl.a. om att göra promenaden rolig med olika aktivteter och även om problemlösning. Det tror vi bli en rolig kurs för Fixa.

Det finns faktiskt en sak som Fixa verkar tycka om mer än fisk ... det är:







När man börjar att skala en clementin (eller apelsin) så kommer Fixan snabbare än blixten, även om hon är i ett annat rum. Det luktar ju relativt kraftigt när man skalar så lukten triggar Fixis. C-vitamin är ju nyttigt så det blir stora påsar när vi handlar nu för tiden :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hon har bra smak Fixan, lax, sill och clementiner!!! Det är gott alltihop!! :D
Har ni fått nummerlappen till utställningen nu? Jag fick dem idag. Spännande att ställa ut Lova men också att se hur det går för Fixa!!!

Anonym sa...

Ni är pålitliga med att uppdatera! det är inte ofta man blir besviken när man går in på er blogg! Roligt med aktiveringskurs! Clementiner är inget för Tudor, han föredrar morötter men bara om de är skalade annars äter han dom inte! Trevlig Halloween!

Anonym sa...

Hon är en finsmakare er Fixa!

Skicka en kommentar