onsdag 7 maj 2008

Semester bokad

Vi som gillar hundar vet att ibland går tiden fort när man pratar med andra hundintresserande människor :)]. Matte fick avbryta hundsamtal idag och bli grillare+ha koll på mat som lagades på spis och i ugn, när husse behövde gå ut akut med Fixa. Köttet blev verkligen bra gillat idag, mums:)
Tack för alla trevliga kommentarer på Fixans blogg och tack Emeli för tips på hundflytväst. Det kommer kanske att bli aktuellt för Fixa.
Nu har det varit fint väder flera dagar i sträck-skönt med sol. Husse gillar inte våren riktigt lika mycket. Han går runt och nyser och snörvlar, han är allergisk, men inte mot Fixa:)
I dag är det bokat - så i sommar åker vi tre musketörer till Grövelsjöfjällen en hel vecka . Det är ett av mattes och husses favoritresmål i Sverige \:D/. Vi fjällvandrar på husses vis: dagsturer, i år gör vi säkert något kortare turer med tanke på Fixa. Vi skall bo på fjällhotell med helpension-trerätters middag på kvällarna och de har viltafton en kväll och filéafton en annan kväll. Detta är inte ett ställe att åka till om man vill gå ned i vikt . Tidigare år har vi gått ganska långa dagsturer men maten är så god och görs nog inte på lätt-lätt ;)


Norsk fjällbäck.


Renar-Vaja (renko) med kalv.

På fredag är Fixa ledig från hunddagis (hon och bästisen hade tydligen satt igång och busat med en gång idag, enligt husse) för då skall vi åka till Hunnebostrand och hälsa på. Eventuellt blir det ett stopp hos Haromi på vägen. På lördag och söndag skall vi iväg på Field Spaniel träff utan för Borås och på hundutställning i Larv. Matte får erkänna att hon trodde LARV var en förkortning :-"- hon visste inte att det är ett ställe *-:).
Fixa hälsar att idag var det korv och köttbullar i buren när buröverdraget var på:)

Ha en bra torsdag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skall bli spännande att se den nya fian hundburen... Överdrag blir bra, det skall bli en solig söndag har jag hört...

Vi ses på lördag & söndag

Anonym sa...

Grövelsjön - det låter fint! Nils ska också dit och vandra men utan(!) hundar!!!! Hur det nu kan vara ett nöje utan hund? Nej, dem får jag ha kvar hemma hos mig...
Larv - ja, det är väl ett mer än märkligt namn på en plats!! Vem vill bo där? Men det kanske är fint där??
Vi ses i Borås till att börja med!! :D

Anonym sa...

Härligt med fjällsemester :)
Lotus önskar lycka till på utställningen och vi håller tummarna :)
Ha en bra helg

Anonym sa...

Underbart med semester i fjällen!
Vill oxå men i år blir det lite skralt med semester...men nästa år då kanske!
Ska bli spännande att läsa om hur Fixa tyckte det var att fjällvandra!

ha dé bra

Skicka en kommentar