söndag 4 maj 2008

Kanonsöndag

Idag har vi haft en kanonsöndag ute. Fixa och matte tog en promenad runt Slätta Damm på förmiddagen. Det var skönt med en Fixa som i stort sett gick bra i kopplet:) , utan att dra. Soligt och lugnt, en go hundpromenad helt enkelt. Fixa spanade på fåglar, gräsänder och knipor. Hemma satte husse potatis och annat i odlingslotten. Fixa var med ute en stund och grävde lite hon med;) Senare på dagen åkte vi ut till Amundön, söder om Göteborg. Där träffade Anna och Marcus och hade picknick-lunch med dem. Det var gôrskôj att träffa dem för nu var det ett tag sedan. Vi hade en kul och härlig eftermiddag. Här kommer bilder:


Del av Amundön.


Fixa dricker vatten, helst direkt ur flaskan.


Fixa och matte på väg ned till havet.


Fiskare som troligen fiskar laxöring.


Fixa och matte på stranden.


Våra kompisar Anna och Marcus.


Två tjejer på väg in i hästhagen. Inga hästar där idag men fint var det.


Fixa och matte i hästhagen med havet utanför.

Matte har lärt Fixa att dricka vatten ur handfatskranen. Bra eller dåligt,vet ej men nu är det så. Gott!, tycker Fixa. Hon gillar även att få sina tänder borstade
:D. Leversmak är det på Fixas tandkräm. Det är inte varje dag som vi borstar hennes tänder men oftast blir det någon/några gånger i veckan.

Husse borstar tänderna på Fixa.

Deklarationerna har vi lämnat in. Matte hade det lätt och lämnade in via Internet medan husse hade blanketter som var tvugna att lämnas in i stan.
Vi önskar att det blir lika fint väder i slutet av kommande vecka som det varit idag, för då skall vi ut och åka. Ha en fortsatt trevlig söndagshelg och en bra vecka!
>:D<

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni haft idag! :D
Visst är det underbart nu med sol och vår!!
Har ni fått Field Nytt? Jag läste i Lenas blogg att hon fått den men till Rörö har den inte kommit ännu. Kanske i morgon?
Jag deklarerade också på internet! Det var smidigt.. fast restskatten var inte kul!! Mina arbetsgivare förra våren har tydligen betalat in för lite skatt.. :(
Bra att man kan sprida ut det under en period i alla fall.
Ha en bra vecka!! Vi ses på lördag!

Anonym sa...

Vilka härliga bilder på Fixa & tvåbenta!
Skönt med vårprommenader :)
Ha en bra vecka med förhoppningsvis vackert väder!

Anonym sa...

Varma vår...vi har den här hemma också. Matte & Fixan är med på alla fina bilder...husse får väl skaffa sig en "egen" field & vara med på lite bilder han också ;)alltid roligare att ha varsin på promenaderna... vi ses på lördag & söndag...

Anonym sa...

Vilken härlig söndag ni haft.
Jättefina bilder.
Ni har underbar natur att vandra med Fixa i.
Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Ni har haft en mysig dag. Jag tycker att bilderna från ön är så fina...varför har inte vi en ö här i närheten som jag kan åka till och strosa på?!=) Rut dricker också helst vatten direkt från flaskan när vi inte är hemma. Vad duktigt hon står och blir tandborstad, Rut är svår, men Kanel är lätt, hon lägger sig på rygg så man kommer åt och ser överallt, kanon=)

Skicka en kommentar