lördag 2 februari 2008

Skogsmulle och tandfeén

Väckarklocka behöver vi inte ha, om vi vill vakna vid 8-tiden på morgonen. Då ringer nämligen Fixas matklocka:) Dax för frukost.
Idag tog matte och Fixa en tur i skogen-springa lös det är kanon, verkar brownien tycka. Det var ganska blött i skogen och matte fick användning av sina nya gummistövlar som hon fått av husse i present. Det var snällt och med en baktanke om vem som skall gå ut med Fixa när det är busväder;) enligt husse. Till en början var vi helt ensamna och tränade inkallning och leta matte och ta sig över små bäckar. När vi kommit in i inhägnaden, som vi hittat, sprang den ena efter den andra orienteraren förbi, så det blev träning med ökad svårighet idag:)
Båda tjejerna gillade att vara ute i skogen och njuta och träna :x .
Tuggben har inte varit Fixas favorit de sista dagarna [-( . Bättre med tennisboll, kongen och mjuka Rudolf. Hon tappar mjölktänder, tösa. I förrgår tappade hon minst tre, varav en hittad och igår tappade hon minst en som vi hittat. Det finns tänder som sitter löst kvar med. Det positiva är att det ser ut som om den tand som skall ersätta den tand som behövdes opereras bort, är på väg fram. Vi håller tummarna för att det blir bra med nya tänder på Fixa.
Ha en go helg.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig blöt promenad!! Vi hade en också - men säg den field som backar för lite vatten!! Inte mor och mormor i alla fall!! :D
Tänderna tappas hos alla browniesar nu! Håller tummarna för att allt går bra med tanden som ersätter den som gick av!!

Skicka en kommentar