torsdag 7 februari 2008

Citrustjej med vetbesök

Matte skulle lämna och hämta Fixa på hunddagis idag, var det tänkt.
På tisdag kväll stod en matlåda öppen i köket, när det plockades in nya matvaror till de tvåbenta. Fixa var med, nyfiken, för nyfiken och klämde båda framtassarna i lådan. AJ... men inte förstärka något som gjort ont, kom matte på. Fixan gnydde till :-(( men var ok efter en stund och sov hela natten.
På torsdag eftermiddag haltade Fixa lite ibland och ville inte alltid stödja på ena framtassen. Vi fick tid till veterinär idag så vi tog det extra lugnt på unghundskursen igår. Kontaktövningar behöver man ju inte springa för att träna ....
Efter morgonpromenaden spydde Fixa upp hela frukosten :-& , lika bra att få Fixan undersökt.
Så tjejerna åkte till veterinären idag och fick beskedet att det kan vara en spricka i en av Fixas tår. Ledigt från dagis och ta det lugnt resten av veckan - så skall det bli bra med Fixa :-X . Vi får vänta lite med skogsturer mm. Dagens matchvikt på Fixa: 12,1 kg på vet.vågen. Det positiva är att Fixans tänder verkar komma som de skall.Vi åkte hem och tog det lugnt i soffan, Fixa har sovit I-) och matte har sett en komedi med häxor. På tal om häxor, ibland tar Fixa pocketböcker i bokhyllan och Förhäxad av Björn Hellberg, en blå bok, tar hon oftast. Den har inte matte läst så hon kanske skall testa den.
Fixa gillar citrusfrukter och att få slicka av husses händer när han har pressat citron...det är godis;;)
Nu har vi en go slapparkväll.Vi hörs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj då - att hon klämde tån så pass illa!! Stackars lilla Fixan.. tur att hon har förstående matte och husse! :) Vad bra att tänderna kommer rätt - det trodde vi ju att de skulle..
Tänk att Fixan hämtar böcker i bokhyllan!!! Precis som faster Irma!!! Jag fick ha galler framför bokhyllan i flera månader för att Irma plockade ut böcker... som hon inte nöjde sig med att titta i utan gärna rev ut sidorna ur... Hm... så här i efterhand var det rätt charmigt..

Anonym sa...

Sicken otur hon har lillFixan!!
Hon verkar ha förstått det där med kurslitteratur iaf..*asg*

Anonym sa...

Stackars Fixan! Tänk att det skulle bli så illa att det blev en spricka dessutom. Fixan hämtar hämtar böcker och Rut hämtar gosedjur på Oskars rum....de vill helt enkelt hämta saker. men Fixan tillhör väl de kulturella då *asgä...Rut är slaktaren från dalby!*asg* //Anki

Skicka en kommentar