fredag 10 april 2009

Soligt väder

I morse tog husse och Fixa en långpromenad, förbi Slätta Damm och längre in i Hisingsparken. Det var underbart vårväder, nästan sommarlikt. Vitsippor och Påskliljor blommar för fullt nu. På vägen upp till inhängnaden så låg det 4 st. snokar och solade sig på stigen.

Fixa  sitter fint framför påskliljorna vid Slätta Damm.

I inhänganden så fick Fixa leksällskap av en Irländsk Settervalp, på ca 6 månader. De busade på riktigt bra i inhägnaden. Fixa luktade inte så gott efter att hon och valpen gyttjebadat i alla pölar de hittade. Settern hade fått ett riktigt påskbad igår! så valpen fick hem och bada innan den åkte på påskfirande, även Fixa fick duschas av, hon med. Resten av dagen har Fixa och husse slappat, tittat på film och även tränat apportering. Matte har jobbat men nu har alla påskledigt. Det vore skönt om det fina vädret fortsätter.
Vi håller alla tummar och tassar för att Field Spanieln Sandra kämpar på efter sin operation. Kämpa Sandrafieldis!!!! Vi hoppas att du snart är bra.

Nu skall vi ha lite påskledigt och vet inte om det kommer att finnas dator under påsken. Glad Påsk allihopa! Påskkramar från oss.

5 kommentarer:

Madelene sa...

GLAD PÅSK!!!
Vi hörs!
Madelene med gänget

Lena & lapptussarna sa...

Visst är det härligt med våren och alla blommorna!
Ha en riktigt trevlig påsk!

kingbrant sa...

Glad Påsk öskas Fixa med familj från Smilla och Ella med familj

Anki sa...

Så härligt med allt som spricker upp nu i naturen! man blir glad av det. Det är väl med hundar som med barn " Skitiga barn är glada barn" el vad tror du? 'skrattar*

Påsk Kramar

Susann, Lotus & Jojje sa...

Va fint med Fixa bland påskliljor :0)
Ha en skön påsk helg!
Påskpussar till Fixa från grabbarna

Skicka en kommentar