torsdag 8 januari 2009

Fixa är go

I kväll har vi varit i väg på något nytt, alla tre. Vi har varit och träffat hundsjukgymnasten Annika Falkenberg och hon har gjort en bedömning av Fixa. Fixa är som matte misstänkte stel här och där och behöver få hjälp att bygga muskler på rätt ställen, så småningom men först så har matte och husse fått hemläxa som bland annat består av "tryckmassage" av Fixa. Fixa var lite reserverad inför att låta Annika ta på henne först men det gick bättre och bättre och Fixa slappnade av mer och mer och var mycket lugn där hon låg och blev behandlad. Annika instruerade på ett mycket proffessionellt sätt, både matte och husse hur vi skall behandla Fixa. Vi gissar att Fixa kommer att gilla vår "hemläxa" för goa endorfiner frisätts och Fixa blir lagomt go". Det är inte samma massage som vi lärt oss tidigare men vi är inställda på att prova detta och för att bara ha provat en gång så är vi mycket nöjda. Fixa sov hela vägen hem i bilen.
Nu har vi en lugn kväll hemma och myser, husse är nöjd för att "hans" hockeylag i elitserien vann ikväll.
Ha det bra och se upp för isfläckar!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fixa är nog värdens lyckligaste hund!! :D Tänk att ha flera människor som pysslar om sig och ger massage!!! :) Bättre kan man ju inte ha det.. här trängs gänget i soffan om att få vara närmast matte! Men masssage blir det ju inte.. Fast dogsen säger att de också vill ha!!! :) Vi ses gärna i helgen för promenix och fika!!

Anonym sa...

Ja, vad bra Fixa har det med massage!! Kan tänka mig att hon trivs när matte och husse pysslar med henne! Ha en bra helg!!

Anonym sa...

Oh vad spännannde! Jag skulle också vilja gå iväg med Rut, men jag tror inte hon skulle gilla att någon främmande tog så mkt på henne. Tror att hon gillar hemläxan den goa Fixa*s* Mer läxa till hundarna är hennes nya motto=o)

Kram

Anonym sa...

Oh va härligt o bli ompysslad! Vi ÄLSKAR när matte masserar o stretchar oss :0)
Det är så skönt!!!!! //Lotus & Jojje
De är ju så aktiva de fyrbenta så det är klart de behöver lite uppmjukning och ompyssling :0)

Anonym sa...

Vilket underbart hundliv Fixa har =)
Massage är sååååå skönt!

Ha en bra helg!

Unknown sa...

Det låter mysigt med massage, lyckliga Fixa :)! Hos oss brukar jag också massera vovvisarna, till exempel när vi tittar på film och de ligger i famnen. De behöver närheten och speciellt är det bra för Frodo som har pålagringar (förutom artrosmedlet han äter). Ha en härlig helg!

Skicka en kommentar