tisdag 14 oktober 2008

Skön höstdag

Idag har det varit en underbar höstdag med skön sol och fina höstfärger på träden. Husse och Fixa har varit på jaktlydnadsträning men tyvärr fick Fixa sitta kvar i bilen då hon är i höglöp. Husse blev med 'golden' idag, Brandy hette den stilige killen som var lydnadsexpert. Det var instruktörens hund och Brandy lärde husse mycket under dagens pass:) Idag gjorde vi bl.a. sökrutor och tränade sök inom dessa.

Efter passet så for Fixa och husse till vår 'inhägnad' där vi tränade lite lätt, det går inte så bra nu för Fixa har lite svårt att koncentrera sig. Killarna som gick förbi inhägnaden hade ännu svårare att koncentrera sig :) Istället för att träna utan bra förutsättningar så tog vi en skön höstpromenad genom hisingsparken.

 
-Husse titta! Det kommer någon där nere ...

Ha det bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att det finns hundar över så husse får tränat iaf även om Fixa löper. Rut blev också hemskt okoncentrerad när hon löpte, inte många knop på hjärncellerna då inte=o)

Anonym sa...

Vad otroligt bra att få träna med en annan hund och lärorikt. Helt rätt för Fixan - under löp får man ta det lugnt och gå och nosa i lugn och ro... :)
Det är mycket hormoner i omlopp och inte så lätt att fokusera..

Anonym sa...

Vilken tur att husse blev med lånehund och Fixa fick vila.
Det är inte lätt att vara hund i dessa tider - löptider. Det verkar lika jobbigt för tik som hane=)
Det är nog det bästa nu att få gå och nosa i skogen i lugn och ro.
Ha det bra!

Anonym sa...

ja, kan tänka mig att Fixa har fullt upp med att nosa nu och göra andra saker än att vara koncentrerad på träning! Får väl se om hon lugnar sig lite efter löpet nu när hon blivit "vuxen". I och för sig tyckte jag Tudor var runt 4 när han kändes liiite mer vuxen så dit är det ju ett tag! Men man ska vara glad så länge det är lite fart! Tudor hälsar med pussar till sin lillasyster!

Skicka en kommentar