onsdag 8 oktober 2008

Hundbilder

Hej! Vi kom allt iväg på träning i går kväll, Fixa och matte i alla fall. Vi fick hålla oss lite för oss själva och inte vara nära alla hanar men en tik och en kasterad hane fick Fixa göra en del störningsträning med och det gick bra. Matte tog inga kort för kursen är ganska sent och utomhus så det är svårt att ta bra bilder i mörkret. Här kommer några bilder från hundutställningen som vi var på i Kongsvinger, Norge.



Törnskogens Ted Timmerman, Teddy med matte.




Viggo och Majsan tillsammans med domaren Rodi Hubentahl.




Domarn tittar på Fixas fina tänder:)


Maria tar emot Bellas norska Championat. Grattis!




BIR för dagen blev Viggo och Bella blev BIM.

Grattis till båda norska Championerna!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite Norgebilder! :D
Ni är så flitiga med Fixa både i träning och i ringen... Kan tänka mig att ni är lite besvikna att det inte blivit mer resultat i ringen.. Men hennes tid kommer - jag lovar! Hon är ännu väldigt ung och lite gängnlig i kroppen som man ju är i den åldern.. Så bränner hon massor av energi eftersom hon är så intresserad av allt och gärna är med. En riktigt pigg hund.. SÅ inte lägger hon på sig i onödan inte. Men som sagt även hon kommer att bli äldre och när hon är mindre valpig i kroppen så kommer hon med all säkerhet att kamma hem rosetter i ringen! :)
Det är roligt att hon också är så duktig på all träning som ni gör med henne!! Heja Fixa!!
Heja matte och husse också förstås som för henne fram så fint!

Anonym sa...

Instämmer helt med Madeleines ord ovan! Ni är verkligen flitiga och Fixa har det så bra hos er!

Unknown sa...

Vi hejar också på Fixa, matte och husse :)!!! Det dröjer nog inte länge innan Fixa har sin championatsrosett, hon är både en vacker och klok Field-dam. Ha en bra torsdagskväll!

Anonym sa...

Vad roligt att hitta en Field-blog från Göteborg! I vårt bostadsområde bor en Field och jag tittar alltid långt efter honom...En dag kanske... Men, än så länge nöjer jag mig med turbovovven Kyra (6 mån, flat).
Roligt att läsa om er träning- skönt att känna igen sig och lära sig nya saker.
En trevlig blog helt enkelt.

Skicka en kommentar