tisdag 28 oktober 2008

Fixa och killarna

Ikväll har vi haft avslutning på Fortsättningskursen inne i centrala stan, på Gustav Adolfs torg. Det var Fixa och fyra killar :) Charlie, Dalton, Morris och Simba med sina tvåbenta. Fixa hade sin nya reflexväst och syntes bra i mörkret. Runt torget var det många störningsmoment. Fixa hade inget emot spårvagnarna men kyrkklockans ljud var speciell och sedan var det det där med att sitta ned och sitta kvar när matte gick tillbaka flera meter. Efter många försök så gick det men annars så var Fixa duktig idag. Hon satt kvar i sista-paret-ut-promenaden och det gick mycket bra att "åka" fejkad "hiss" med alla killarna och då sitta mycket näääära de andra hundarna. Irländsk julafton gjorde Fixa tillsammans med husse i staffettlag med Simba och hans matte mot de andra grabbarna. Undrar vem som blev mest snurrig? Fixa hälsar att hon och Simba hade vunnit luffarschacket mot de andra killarna om matte, som var "stand in" för att det saknades en hund, hade legat still tillräckligt länge, i sin ruta på spelplanen;) men nu blev det oavgjort.
Nu slappar husse och Fixa i soffan och matte skall dricka varmt te och värma sig för det var kallt ute ikväll och det gick att blåsa rökmoln på utandningsluften.


Ha en fortsatt bra kväll!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en trevlig avslutning på kursen!! :) Ha det så skönt i soffan med tekoppen! Det ÄR verkligen kallt i kväll!! Alldeles stjärnklart och allt..

Anonym sa...

Vilken fin reflexväst! En sådan måste nog Tudor också ha om han ska synas på promenaderna nu! Det är verkligen mörkt nu och värre kommer det att bli! Jaha, är alla höstens kurser avslutade nu?

Anonym sa...

Vilken rolig avslutning ni fick på kursen.
Att Fixa är duktig, det visste vi redan =))
Ja nu är det riktigt kallt även hos oss, brrr.

Ha de!

Anonym sa...

Hahaha, vilken avslutning det blev! Vad blir nästa utmaning? Ni har ju mkt på gång tycker jag, så det blir väl något nytt nu kan jag tänka=o)

Skicka en kommentar