torsdag 16 oktober 2008

Kontorsråtta

Fixa har varit med husse på kontoret onsdag och torsdag denna vecka. Onsdagen var ganska kul då portisarna Ammie och Ella var på kontoret men idag torsdag var det sååå tråååkigt verkade Fixan tycka. I en timma satt Fixa framför dörren och väntade på att kompisarna skulle komma men de var hemma på Hönö idag.

Det är jobbigt att vara kontorsråtta så efter att ha käkat lunch och gått en promenad med husse så behöver man vila. Fixas vanliga sovplats under husses skrivbord var tom ... gissa vart Fixa sov. Sover skönast gör Fixa i en skinnfotölj om hon själv får välja.

En egen fotölj är skönt att ha.

När husse och Fixa promenerade hem från husses kontor igår så hamnade de i en gråsparvs- och pilfinkssvärm, Fixa frös till is och visste inte riktigt vad hon skulle göra. Hela marken var full av pilfinkar och gråsparvar.

Fixa vet inte riktigt hur hon ska reagera på fåglarna.

Over and out.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Fixis.. det är jobbigt att vara i löpning och alla roligheter låter vänta på sig.. Men snart är det över! Fixa har då blivit lite mer mogen än hon var innan!
Fåglar...visst märks det att det är en fågelhund ni har i snöret!! ;-)
Vad duktig Fixa är som kan vara med på kontoret!! Om Lova hade varit med mig - så hade hon vänt upp och ner på en hel del kan jag gissa.. Hon kan dra ut byrålådor till exempel.. Det gör hon hemma och plockar ur barnens vantar och mössor..

Anonym sa...

Fixa ser ut att ha det riktigt mysigt i fina skinnfåtöljen.
Trist att inte kompisarna kom till kontoret!
Men en svärm fåglar, Ennio hade blivit överlycklig om han hamnat där. Han älskar att skälla och springa efter fåglar och ekorrar.
Ha en skön kväll!

Anonym sa...

Gullig bild i fotöljen! Tudor tycker inte heller det är så roligt att vara med på kontoret men han står ut och så får vi göra roligare saker på fritiden! Däremot gillar han inte när det kommer andra hundar till kontoret konstigt nog. Kontoret SKA vara tråkigt och då får inga hundar komma och "störa" med roligheter verkar han tycka?! Det vara likadant på förra jobbet. Inte ens en löptik gjorde honom intresserad... Men nu är det fredag!! Ha en riktigt trevlig helg!

Anonym sa...

mysigt med fotöljen tycks Fixa ha !!!
Fåglar är spännande men kan oxå vara ganska skrämmande om de blir för många :0)
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Stackars Fixa som träffar på så många pippiar påsamma gång att hon inte vet vad hon ska göra med dem! Klart att hon ska ha skinnfåtöljen när hon vilar...Att vara på kontor kräver sin hund=o)

Skicka en kommentar