fredag 9 maj 2008

SOMMAR :)

Idag har det varit SOMMAR:) .Redan i morse var det fint väder när vi vaknade. Efter frukost åkte vi ut till Tjörn och Häromis lagerförsäljning. Det fanns mycket att välja på och det var trevlig och hjälpsam personal. Vi köpte en ny fäll till Fixa att ligga på, tuggben, kaninskinn, en dummie att kunna ha i vatten, och en fin flytväst. Den passade bra på Fixa när hon fick prova den. Sedan körde vi vidare upp till Hunnebostrand, där mattes föräldrar hyrt en stuga. Fixa såg en fjäril på nära håll idag för första gången. Just då hade hon inte tid att komma på husses visselpipesignaler;) men annars gör hon det ofta. Vi har haft en Superbra dag och det känns som vi varit lediga länge. Sådana dagar är värda mycket. Fixa, husse, matte och mattes mamma Cina, var nere vid vattnet och hade det gott. Fixa var lite fundersammen angående vattnet och var ute lite grann.


Fixa i vattenbrynet med sin nya dummie.


Fixa och matte i vattnet. När matte var ute i vattnet så gick Fixa i så hon fick vatten upp till magen-det var längre än tidigare för Fixa:)

När matte simmade då var det som Fixa inte riktigt förstod vad matte gjorde. Fixa ville vara ute med matte men inte så långt ut i vattnet så hon började försöka att ta sig längre ut på land. För matte var det första badet ute för säsongen och det var skönt. Senare på eftermidagen kom mattes farmor och faster från Västerås. Det var första gången som de träffade Fixa. Hon var lite reserverad till en början men sedan var det så mysigt. Skaldjurs- och fiskmiddag fick tvåbenta. Fixa fick några räkor hon med, efter hundmaten. Yammie :)


Fixa vilar i gräset.

Detta är det 100:e blogginlägget på Fixans blogg sedan starten ... det kommer nog fler framöver.
Vi har haft en mycket rolig start på helgen. I morgon skall vi på utflykt igen- fieldträff.

Vi önskar alla bloggläsare en jättebra helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken toppen dag! Var det inte kallt med dopp i havet alla redan??
Vi har haft sommar här hos oss oxå, jätteskönt men lite varmt för tussarna.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Anonym sa...

Vilken härlig inledning på helgen!! OCH vilket klokt val att vara ledig när det är sommarvärme ute!! Vem vet hur mycket sådan det blir den här sommaren?

Anonym sa...

Härligt med sommarväder :) hoppas att det håller i sig.
Ha en skön helg och lycka till på söndag :)

Skicka en kommentar