måndag 19 maj 2008

Måndag och klicker

Fixa och husse tackar för gratulationer. Ja, vi hade en rolig och bra dag igår i Skåneland/Halland. De hade skjutövning nära hundutställningen igår så det var synd om de hundar som var skotträdda. Fixa hade inga problem med det igår utan busade glatt med nya fieldkompisen Ella:)
Husse och Fixa har börjat med klickerträning idag. Igår skulle husse "klicka in klickern"? och till det använda han lite av älgköttet som vi sparade till Fixa. Muumsfillebabba! \:D/Jam, enligt Fixa-finns det mer? verkade hon fråga. Idag under klickerlektionen fick Fixa och husse öva på att få Fixa att pussa husse, gå fint i koppel och stå fint. Det har pussats flera gånger här hemma och matte fick vara med på ett hörn men då blev det svinn på köttbullarna, för matte var hungrig;) I Norge har Field Spanieln Saga blivit mamma till mycket fina valpar! Många gratulationer från oss! Titta gärna in och se Sagas jättefina valpar.

Ha en trevlig kväll och ta hand om er! >:D<

5 kommentarer:

Anonym sa...

Klicker verkar kul.. Ja visst är småttingarna fina!!! :D Det är så roligt med flerfärgat, eftersom det är ovanligt i vår ras. Men varje enskild färg är vacker! :D
Ha en skön kväll!

Anonym sa...

Skoj att ni har börjat klicka Fixa. Själv är jag helt såld på klickern.
Tussarna gillar den oxå, det vankas goda köttbullar när klickern är med!

Ha dé!

Anonym sa...

Klickerträning ÄR kul hälsar Jojje & Lotus :)
Man kan göra vad som helst och det är så kul när hunden börjar fatta och drar igenom hela registret av konster för att få ett klick :)
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Den färggranna valpskaran är underbar!

Lena sa...

Mysig träning med "puss" :). Jag kanske börjar klicker med Frida till hösten. Jättevackra valpar! Ha en bra fortsättning på veckan!

Anonym sa...

Du visste förståss redan att Rut & jag älskar klickern, men jag skriver det ändå!=) Precis som susann skriver är det så klu när hunden börjar bjuda på beteenden för att få klicket, jätte kul att se...Kram Anki

Skicka en kommentar