torsdag 26 juni 2008

Rörö

I morse hade Fixan och husse sovmorgon (husse försov sig), det är skönt att sova ut tycker Fixan. När husse kom in sovrummet efter att ha duschat så hade Fixa bytt sin korg mot husses huvudkudde, där hon sov tungt. Undra om hon märkte när husse flyttade henne från sängen? Fixa var sist in på hunddagiset och först hem för idag var det tidig hämtning då Fixa med tvåbenta har varit på Rörö hos Madelene, Nils och tjejerna, där Fixa är uppfödd . Fixa har busat med faster Irma och finska lapphunden Misa så när vi åkte hem så somnade hon stående i bilburen :) Vi fick trimtips av Madelene - både teoretiska och praktiska, så nu är Fixa nytrimmad inför lördagens SSRK-Värmlands utställning i Rottneros Park. Det blir Fixas debut i juniorklass, nu får husse skärpa sig och se till att inte klanta sig i ringen igen :) Det är en till Field Spaniel anmäld, spännande att se vem det är.
Nu packas det väskor igen för imorgon styr vi färden mot Värmland och Arvika igen.

Vi tog inga bilder denna gång, det gjorde Amelia och dessa finns att se på Maxfields blogg.

Dessa två bilder visar Fixan i samma pose - en bild tagen idag och en bild tagen för mer än 7 månader sedan.


Tack familjen Ryberg för en trevlig kväll med god fika !
Ha en bra fredag alla bloggläsare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!
Det var så kul att träffa er igen!!! Lycka till i ringen!

Fixa har blivit så fin!! Vacker hela hon med sina proportioner och uttyck och huvud.. Alldeles lagom är hon med sitt midje mått! Man blir ju lätt så hemmablind.. men kan ni tänka att även Nils (!) - när han tittade på bilderna från igår.. insåg att IRMA är för rund om buken!!! :D Det blir bantning från och med idag!! :)

Anonym sa...

Lycka till i ringen :0)
Ha en skön helg och njut av varandra och sommaren.
Ha det gott!

Lena sa...

Vi håller tummar och tassar inför utställningen! Vad roligt att se att Fixa har samma gulliga sätt att lägga huvudet på sned som när hon var valp :)! Här saknar vi Sandra förskräckligt mycket, vår gose-Fieldis! I gengäld har sonen kommit hem ett par dagar.
Ha en bra helg!

Skicka en kommentar