måndag 30 juni 2008

Fixas första dag på "sommarjobbet"

Hunddagis är sommarstängt så idag var det första dagen för Fixa på "sommarjobbet". Fixa skall vara med husse på hans jobb mesta tiden. Det är roligare på eLisas rum än husses rum, tycker Fixa. För på eLisas rum finns det fler hundleksaker och Fixa fick strimla tidning där idag:) Bra att det finns hundaffärer att handla i när ben och annat viktigt ta slut. Idag har Fixa hjälpt till att hålla ordning på alla skor som ingen annan har helt ordning på, enligt Fixa. En massa jobb att bära skorna blev det och Husse han hjälpte till, han med, fast han bar skorna åt andra hållet, tillbaka varifrån Fixa hade hämtat de "övergivna" skorna. Eftermiddagspromenad i Hisingsparken blev det för Fixa och husse. Matte passade på att handla mat på vägen hem och blev hämtad av husse och Fixa som var jätteglad över att se matte och knockade matte så det blev blod på mattes läpp. Tur är så blir det nog ingen fläskläpp*håller tummarna*. Nu vilar Fixa efter att ha tränat ligg och stå fint, det gick mycket bra, med jordgubbsbitar som belöning, mumms!

Kom ihåg och anmäl er till FieldSpecialen den 22-24 augusti. Sista anmälningsdag är 1 juli!
Ha en bra fortsättning på denna sommarveckan! >:D<

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken duktig Fixa som håller ordning på "övergivna skor" på sommarjobbet :0)
Vi har anmält oss till Field specialen via mail igår så hoppas att det fungerade!
Ha en skön vecka !

Lena sa...

GRATTIS FIXA och matte och husse till framgångarna i Värmland :)!!! Vad fint det ser ut att vara där och ni verkar ha haft tur med vädret. Fixa har ordningssinne, vi har också märkt något liknande hos Sandra när det gäller skor...:). Hoppas mattes läpp blir bra snart! Vi funderar fortfarande över om vi kan åka på Fieldspecialen, vore jättekul att träffa alla Fieldar med mattar och/eller hussar. Önskar er en solig och bra forttsättning på veckan!

Anonym sa...

Grattis till fina Fixa i Värmland! Vi var på utställningen i Rottnesros för 4 år sedan då det haglade och åskade men annars en jättefin plats tyckte vi och de hade ju en liten djur"park" där Tudor hälsade på stora sköldpaddor!
Är det Ransäter nästa gång? Lycka till!!!

Anonym sa...

Tur att husse har Fixa som hjälper till att hålla ordning på jobbet=)

Ha en forsatt bra jobbvecka!

Anonym sa...

Oj, vad rädd jag blev nu!! Har inte anmält mig till field specialen ännu och idag är det den 6 juli..
MEN jag kollade på anmälningsblanketten som finns på klubbens hemsida och det står 15 juli där.. jag väljer det datumet i stället! ;)
Tänk att Fixa börjat jobba!! :) Lycka till!

Fixa sa...

Sista anmälningsdag till Field Specialen har blivit framflyttad.

Skicka en kommentar