söndag 7 juni 2009

Mon Cherie, Fixa

Dagens andra blogg kommer här: På onsdag så packar vi bilen och styr kosan söderut genom Tyskland, med slutmålet Camargue i sydvästra delen av Provence, Frankrike. Fixa med tvåbenta har hyrt ett hus i byn St Laurent d´Aigouze för en vecka och tillsammans med bilresan så blir vi borta över två veckor. Det blir första midsommaren som vi firar utomlands. Vi tackar för bra restips som vi fått av Parma och Tudor:s tvåbenta!


Visa större karta

Det blir även en sväng om Rhône-Alpes och staden Annecy samt besök på Valrhonas fabrik i Lyon. Husse får nog släpa matte från Valrhonas fabriksaffär, annars handlar hon choklad för hela reskassan. Nu håller vi tummarna för att Fixa löpt klart när vi drar iväg för husse vill inte behöva mota bort franska vovvar som är kära i Fixan.

7 kommentarer:

Madelene sa...

Vi hoppas att ni bloggar under resan!! ;)

Susann, Lotus & Jojje sa...

Ha en jättetrevlig resa o fota mycket så vi får njuta av dem när ni kommer hem :0)

Unknown sa...

Vi önskar er en rolig, avkopplande och skön semester i vackra Frankrike! Vi väntar med spänning på att få höra och se hur ni har det (under)/efter resan! Kör försiktigt! Kram från Lena med nallegäng

Lena & lapptussarna sa...

Oh vilken underbar resa ni och Fixa ska göra.
Ska bli sååå spännande att få läsa om detta äventyr :)
Kör försiktigt!
Ta jätte mycket bilder :)

Kram

kingbrant sa...

Ha en riktigt bra semester. Ät, drick gott och njut. Ska bli roligt att läsa i bloggen hur det är att resa med hund hälsn Smilla, Ella m familj.

Anki, Rut och Kanel sa...

Så roligt!!!!! Nä det är nog bäst att Fixa har löpt färdigt, det vet man ju hur fransmän är ;) Hoppas ni får en härlig och rolig resa, kanske ni rent av uppdaterar oss längs med vägen?

Kram

Ann-Sofie sa...

Vilken häftig resa ni ska ut på:). Ha det underbart. Gloria hälsar till Fixan att hon ska busa mycket;). Ha det så gott och njut av resan.

Skicka en kommentar