söndag 21 juni 2009

Fixa "siestar"

Vi testar att blogga med mobilen och lägga upp några bilder vi har tagit med telefonen. Eftersom det var så varmt i Provence var det viktigt med siesta. Fixa anammade detta och hittade sin favoritplats i skuggan på terassen. Där sov hon också ofta på natten. På strandpromenaden i St Maria De Lamer så fanns det rastplatser utmärkta med blå skyltar förför hundarna var 100 meter ungefär. Bra att kunna göra av sig innan man hänger med ut på stranden för att bada.

4 kommentarer:

Emeli och Tudor sa...

Åh, vad roligt att läsa om er resa! Vi hade tänkt att hålla oss hemma i år men när man läser om era äventyr får vi väldig lust att ta bilen ner igen! Ser fram emot bilder när ni kommer hem!! Vi vill se Fixa badandes i Medelhavet! Ha en fortsatt skön sommar! Ni kommer lagom hem till sommarvädret här! Kram från Emeli & Tudor

Unknown sa...

Vi följer er färd med stort intresse och fantiserar om att själva ge oss av någon sommar längre fram. Fixa ser ut att ha det skönt med en siesta i skuggan :). Det är något som borde införas i Sverige också, att få ta det lite lugnt mitt på dagen och smälta lunchen i lugn och ro. Här har sommarvärmen börjat komma så smått. Ha det gott! Bästa hälsningar från Lena med nallegäng i Trosa!

Madelene sa...

Oh, äntligen samarbetar min dator så att det går att skriva inlägg!!!
Ja, håller med Emeli! Längtar efter MER reseskildring!! :D

Anki, Rut och Kanel sa...

Vi skulle precis so Lena skiver anammat siestan mitt på dagen här i Sverige oxå....Lite mindre stress tempo är alltid bra! Skönt hon har det där i skuggan!!Det blev ju bra att blogga med telefonen!

Skicka en kommentar