torsdag 4 juni 2009

Hemma från dagis

Fixa fick inte vara på dagis idag för att hon snart gått in i höglöp. Så Fixis fick vara hemma med matte som också var hemma och ta det lugnt. Efter middagen ikväll så har Fixa fått vara på SPA- husse har använt trimmern på Fixas tassar, ben och insida öronen. I öronen påminner Fixa lite om Sinéad O'Connor men det blir nog skönt nu när det är sommar. Det är ju juni nu men idag har det varit omkring 11-15 grader här hemma. Husse håller på och uppdaterar GPSen och Fixa hon sover en hel del. När hon är vaken så är det span efter hanhundar som gäller. I går såg hon och husse en snygg Schäferyngling på promenaden. Men schäfern var inte könsmogen så han förstod inte Fixas inviter.
Ha en fin fredag allihopa!

4 kommentarer:

Madelene sa...

Aha, det är stora hundpojkar som faller Fixis i smaken!! :) Skönt att löpet går mot sitt slut.. det är ju en lite jobbigare period att ta sig igenom - två gånger om året.
Ha en skön helg!!

Lotus & Jojje sa...

ja visst är det underbart att bli trimmad nu i "värmen" :0)
Hoppsan det verkar inte vara lätt o va tjej heller när de där löpen sätter in, stackars Fixa! Hm vilken konstig kille som inte ville ha dig , du som är sååå söt!
Många nospussar

Lena & lapptussarna sa...

Skönt att Fixa kan vara hemma och mysa med matte när det är höglöp :)
Tussarna skulle nog gärna vilja träffa Fixa nu ;)
Låter skönt att få bli trimmad när värmen kommer.
Här har allt annat än värme just nu, regn,blåst och kallt. Matte fryser men tussarna myser!
Ha en skön helg!

Anki, Rut och Kanel sa...

Först var här tyst en lång stund och nu har det ramlat in en massa inlägg som jag missat *läser så ögonen blöder* =O)
Rut är oxå i höglöp....hon kan t om sjunga. Så här intresserad av att hitta en man har inte varit tidigare, men nu närmar hon sig 3 så hon är väl riktigt mogen nu då!
Det är nog skönt att få bort håret vid öronen inför sommaren.

Skicka en kommentar