tisdag 12 maj 2009

Valpar o bus

Fixa och husse hämtade matte på hennes arbete igår och så åkte vi alla tre ut till Rörö för ett sista besök hos Irmas valpar som åker till sina nya hem på Söndag. Fixa bara älskar sina kusiner över allt annat :) När vi var inne så struntade hon fullständigt i favoritkompisen Lova vilken bitande hängde i öron och ben för att få igång Fixa. Nej - det var valparna på andra sidan grinden som Fixa hade 100% fokus på! När Fixa fick komma in  en stund och träffa sin kusiner så var hon överlycklig. Hon lade sig på golvet så valparna kom men det var lite läskigt när tre valpmunnar med sylvassa tänder greppade tag samtidigt här och var, men Fixa var så snäll och go mot sina kusiner. Efter en stund så tog vi en promenad ut på holmen och då var det fulla fart på Fixa och Lova, det är inte många sekunder dessa två står stilla. Fixa är ju en liten badkruka men simningen verkar komma mer och mer och snart simmar hon säkert lika bra som Misa, det måste vara lite apporterande fågelhund i Misa som glatt simmar ut och hämtar det man kastar i vattnet. Besöket på Rörö avslutades med fika för tvåbenta och lite vila för fyrbenta.


Fixa under attack av tre valpar.
 
Attacken fortsätter.

Vilken rolig tant att leka med.

En av valparna viskar något till Fixa.
Matte med en gosig Gloria i famnen.

Det är inte lätt att hålla kameran stilla.

Hur söt som helst.

Nellie med Fixa som gärna vill in till valparna.

Vällingmustach

Det är skönt att vila efter maten.

Misa och Frosty.

Fixa med parhästen Lova.

Fixa försöker komma ut till Misas ö.

Färjan på ingående.

Irma försöker nå Fixas ö.

Gissa vilka - i full fart!

Solnedgång från färjan på väg hem.

Ha det bra alla bloggläsare!

4 kommentarer:

Madelene sa...

Många härliga bilder blev det!! :) Det var skönt att gå ut en stund med hundgänget så att Lova fick rå om sin buskompis Fixa lite utan valpar i närheten.. :) Så kunde de slappna av lite när vi fikade efteråt.. Lova hade nog svårt att förstå att den roliga Fixan valde valparna framför henne!!! :) Undrar om Fixa letar efter de små nästa gång ni kommer?

Lena & lapptussarna sa...

Tänk att ni fått vara med från valpning till flytten!
Fixa kanske längtar efter egna valpar :)

Ha de gott!

Unknown sa...

Vad roligt för Fixa och er att få träffa valparna igen :)! De ser helmysiga och gosiga ut! Otroligt vacker solnedgång! Söt bild där valp drar i kameraremmen :). Det känner man igen. Fixa var väl trött när ni kom hem? Vi ska träffa Sandras pepparkakor i helgen, de bor hos Christina på Ekerö fram till leverans. Ha en härlig helg!

Anki, Rut och Kanel sa...

Jag har redan tjuvläst lite på Madelens blogg! Och kollat in valpattacken på film...hon är tålig Fixa....Ett under att ni kunde fota när valparna ville vara med och hålla kameran *asg*

Vilken solnedgång!

Skicka en kommentar