torsdag 4 september 2008

Jaktlydnad

Nu är det snart bara en vecka kvar tills Fixan fyller 1 år - tiden får fort. Fixan har varit med om en hel del bland annat en fjällvecka i Grövelsjön som Fixa verkade uppskatta :) Nedan finns en liten videofilm som husse tog med mobilen när vi var på väg ner från Båthusberget. Kvalitén på filmen är inte den bästa men man ser att är en hund iaf. :)



Jaktlydnaden på Fieldträffen tyckte husse och Fixa var så kul så på tisdag nästa vecka så börjar husse och Fixa på en kurs i Jaktlydnad. Det är Göteborgssektionen i SSRK Västra som ordnar detta. Det blir spännande!
 
Over and out!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig snurrig Fixa på filmen!! Roligt också att både husse och Fixa gillade jaktlydnaden!! Lycka till på kursen!

Anonym sa...

Vilken lycklig Fixa=) på filmen.

Ha en trevlig helg!

Fixa sa...

Ja både Fixa och matte trivs vid Båthusberget, Norge. Det är så fint där och just nu mattes favoritfjällvandringstur. Fixa var så duktig för det var en ganska jobbig tur men med god matsäck och fint väder+ att vi tog extra god tid på oss. Renar att spana på var ett annat plus enligt Fixa

Anonym sa...

Lotus håller med Fixa, jaktlydnad var jättekul!!!
Ha det gott och hälsa till alla på eran träff på Rörö

Unknown sa...

Det var ett annorlunda sätt att ta sig nerför en slänt :D! Fieldmuffligt härligt!!! Lycka till med jaktlydnadskursen, Fixa grejar det säkert med glans som hon brukar! Ha en bra fortsättning på helgen!

Anonym sa...

Hon är väl bara för läcker den goa Fixan! Redan ett år nästa vecka? Ja, snacka om att tiden går fort. Vad är jaktlydnad för något? Låter spännande tycker jag. //Anki

Skicka en kommentar