söndag 7 september 2008

Fieldträff på Rörö

Idag så har vi varit på Rörö där var det Fieldträff. Vid Burö färjeläge träffade vi Casper, Sammy och Messi med tillhörande tvåbenta Roger, Monika, Elin resp.Lena . Framme vid Rörö så möttes vi av familjen Ryberg med hundar.

 
Sammy och Messi på Röröfärjan.

 
Kärt återseende, Fixa o Lova.

Efter att fikat och pratat hund så vandrade vi ut i Rörös fina naturreservat där hundarna fick springa lösa (lycka!). Det såg roligt ut när åtta glada svansar syntes glatt viftande i luften :)

 
Fieldgänget i full fart!
Fixa, Irma, Sammy och Messi i vattnet.
Fixa står still i en sekund!
 
Sammy, Casper, Fixa, Irma och Messi.
Fixa på väg mot något intressant.
Husse - jag kommer!

Det blev en fin tvåtimmars promenad med trevligt sällskap, solsken och fin natur. Hundarna njöt av att springa lösa, busa, nosa,bada och bara vara. Fixa kom springandes på husses eller mattes visselinkallningar. Det var mycket duktigt av Fixa, för många lekkompisar fanns det gott om runtomkring.
När vi kom tillbaka till familjen Rybergs hus så simmade Fixa :) i viken nedanför. Matte passade också på att bada, det kändes skönt efter promenaden.
Efter promenaden bjöd Rybergs på en magnifik middag! Nils grillade pigghaj och till det bjöds det bakad potatis, vitlökssmör och grönsaker - det var urgott. Tack för en helkul dag på Rörö!
Ha en bra start på veckan allihopa!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att ni kom!! :D
Vilka underbara bilder ni har i bloggen!! :)

Anonym sa...

Vilken dag ni fick...avundsjuk? JA!!!! Pigghaj låter gott, det har jag aldrig prövat. Rackarns bil att inte funka när man vill =( Hur har det gått på jaktlydnaden???? Maltes grundprov gick åt pipsvängen..han drevskalla hela tiden och ju mer sur jag blev, ju mer sjung han i snåret...hmmm det kommer nya chanser...
Kram till er alla från oss alla...
(pss ni fick se Doris blivande fästman, stilig kille va!!!)

Fixa sa...

Majsan: Jaktlydnaden börjar vi med nästa vecka, så nu laddar vi. Vi fortsätter med viltspår så snart gör vi en start i öppen klass. Det kommer fler chanser för Malte (och matte ;) ) Vi tycker att Doris gjort ett bra val :) /Husse

Anonym sa...

Vilken underbar dag ni verkar ha haft!!
Många härliga Fieldar att titta på och njuta av att se dem i action :0)
Ha det gott!!

Unknown sa...

Håller med Majsan att man blir avundsjuk på en sån underbar Fieldträff!!! Vilken tur ni hade med vädret och så trevligt Madelene med familj hade anordnat alltsammans! Fixa och Lova verkar ha blivit bästisar :) i alla fall "fästisar". Fina foton på gänget! Ha en bra måndagskväll!

Anonym sa...

Vilken träff!'Härligt väder och fina hundar.
Jättefina bilder.
Var det inte lite väl kallt i vattnet för ett bad????

Ha en bra vecka!

Skicka en kommentar