söndag 15 juni 2008

Slappardag och firande av 9-månaders dag i efterskott.

Grattis alla browniesar som fyllde 9 månader igår 14/6! Fixa fick inget direkt firande igår men har blivit lite firad ikväll. Fixa har festat på köttbullar och jordgubbar!

Vi vaknade vid åttatiden idag, ingen väckarklocka som ringde. Det var skönt. Vi gick morgonpromenad förbi Slätta Damm och vidare, lite längre in i Hisingsparken idag. Fixa tittade efter gräsänder och knipor.


Fixa sitter fint på promenaden.

Husse och matte åt en god söndagsfrukost men Fixa ville inte ha sin hundmat, utan gick och lade sig igen. Alla tre har haft en slappardag men vi gick en fin eftermiddagstur ute vid havet. Fixa fick gå lite lös, kortare stunder under uppsikt och hon skötte sig bra-hon sökte oftast upp oss utan att vi behövde ropa och hon kom den enda gång vi behövde ropa. Här kommer bilder från eftermiddagsturen:


Båtar i småbåtshamnen vid Sillvik.


Fixa och husse.


Fixa kommer springande med flygande öron:)


Två bilder på sjöfåglar med ungar. Tror det är ejdrar, men det kanske Madelene vet bättre?


Fixa står fint på en stenmur.


Långt bort i mitten av bilden skymtar Marstrands fästning.


Fixa och husse på bryggan.


Fixa på berget.


Fina Fixa på bergsknalle med havet i bakgrunden.

En bra slappardag har vi haft alla tre. Veckan som kommer är kortvecka på jobbet- MIDSOMMARAFTON är ju redan nu på fredag. Ha en bra midsommarvecka!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni har haft!! :)
Ni kunde ju nästan vinka till oss där ni stod vid havskanten!! ;)
Ja visst är det ejder... jag frågade Nils, den äkta öbon, för säkerhets skull... Vad duktig Fixa är som lyder så fint när hon är lös!! :D Bra jobbat!! Ha en bra kortvecka!

Anonym sa...

Tänk att det var på utställning ni skulle ni tjejer=) Fixa är ju tjusig, och är man snygg får man göra lite som man vill *eller*, gå på tre ben el två tex.Härliga kort från er promenad. //Kram Anki

Anonym sa...

Härlig promenad med så mycket aktivitets tillfällen för Fixa.
Härligt med havet!
Ha en fortsatt bra vecka!

Anonym sa...

Åh, vilka härliga sommarbilder!
Jag tycker också ni är jätteduktiga som åker land och rike till utställnnigar! Vi har varit lite dåliga med det på sistone! Trist domare utan humor! Nästa gång går det bättre och det är ingen som ska komma och säga "not very prominsing" till söta Fixa!! Jättesöt bild på Fixa när hon ligger intryckt i bilen! Ha det bra!

Anonym sa...

Jättefina bilder på Fixa i naturen!
Ha en skön Midsommar!

Skicka en kommentar