måndag 23 juni 2008

Fixa, spårhunden och badvakten

Hej alla bloggläsare! Nu är vi tillbaka från Värmlandsutflykten, de blev några sköna dagar i skogen. Fixa har hunnit med mycket under helgen, bl.a. att vara badvakt och att spåra.
Midsommaraftonen spenderade vi ute på en ö, Fixa älskar redan att vara där, för där får hon springa lös hela tiden. Det är ett utmärkt ställe att träna inkallning på då Fixa springer iväg på sina äventyr. Varje gång vi visslar i pipan så kommer hon skuttande över blåbärsriset :X
Fixa har fullt upp att hålla koll på ön bl.a. när matte badar. Då är det bäst att någon står på land och voffar lite så att matte ska komma in till land så man kan gosa lite istället.

Midsommardagen så for vi söderut till Kila (norr om Säffle) där vi bodde fram tills idag, måndag. Där har vi gjort flera skogspromenader och Fixa har fått göra det som hon älskar - SPÅRA! Husse och matte lade varsitt spår med klöv och blod på söndag resp. måndag. Fixa är så duktig och sitter kvar när man undersöker "skottplatsen" och när man visat henne spåstarten så tar det full fart. Svansen i topp, nosen i backen och full fart på benen :)
Nedan finns några bilder från helgen, mer kommer i senare inlägg under veckan.


Husse och Fixa tar en powernapp på ön.





Var det någon som blåste i visselpipan?

Badvakten Fixa spanar!


Ohhh, vad bra att du kom in till land matte så jag får pussa dig!



Fixa sitter kvar (sååå duktig - för det är ju så hemskt spännande) när matte undersöker skottplatsen.


Matte och Fixa med full fart i spåret!


Fixa vid spårets slut - med belöningen - en klöv!

Ha en bra fortsättning på veckan! >:D<

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heja er, va duktiga ni är med träningen...... Om ni har vägarna förbi häråt tror jag det sitter 3 uttråkade fieldar vid vägkanten =) Man blir sugen på att ge sig ut i skogen, men som det blåser och regnar just nu väntar vi nog liiiite till....
Ha det bra!

Lena sa...

Vad kul för Fixa att få vara ute i skogen och träna med er! Praktiskt när man är på en lagomt stor ö, det går inte att springa för långt bort. Fixa är jätteduktig! Kram från oss i Trosa.

Anonym sa...

Vilken duktig tjej Fixa är som spårar så bra :)
Härligt med en mini semester för både Fixa och er tvåbenta.
Underbart med en ö som man kan springa lös på vill Lotus tillägga.
Ha det gott!

Anonym sa...

Välkomna hem igen!!
Vad mysigt ni har haft det!! Kul med spårningen också!! Tänk om vi kunde spåra lite tillsammans i höst (om vi inte har valpar..)..?

Anonym sa...

Vilken underbar helg ni haft, låter som ni ni har njutit på husse, matte och Fixa.
Fixa är så duktig!
Ni åxo som gör så mycket roligt för och med er lilla Fixa.

Ha en fortsatt bra vecka!

Skicka en kommentar