söndag 13 december 2009


Nu var det ett tag sedan det bloggades. Fixa har hunnit vara på semester två ggr. Första gången när husse hjälpte matte att flytta till ny studentlya i Uppsala och andra gången när husse var på julbord ute på Käringön. Första gången bodde Fixa hos husses föräldrar och andra gången hos Madeleine (kompis till matte) – tack för att ni passar Fixa! Till nyår åker vi tillbaka till Käringön då vi hyrt samma hus som förra nyårshelgen. Fixa gillade Käringön för där fanns det många hundkompisar, och framför allt havet som Fixa verkligen gillar. När Fixa kommer ut till havet så står hon länge och bara drar in luft i nosen och vädrar, hon njuter av alla dofter.



Fixa o husse tränar på med lydnadskursen och gör stora framsteg. Det blir ju dock lite si o så med kontinuiteten i tränandet när husse är ute o reser. Jaktlydnadskurserna vi gått har gett oss mkt. i lydnaden – det märker husse nu när vi ska träna, Fixa är jätteduktig.


Julen närmar ju sig och även detta är en högtid Fixa gillar för då läggs det in sill och clementinerna är som godast. Båda dessa läckerheter dyrkas av Fixa. En sillbit till husse och en sillbit till Fixa – om Fixa själv får bestämma. Skalar man en clementin o Fixa är vaken så kommer hon springandes och vill dela, mums.


I morse gick Fixa o husse en riktigt lång promenad i Hisingsparken, som ni kan se på bilden så är det lite (med betoning på lite) snö på marken. Rundan varade i dryga två timmar med ett stopp i den inhägnade hagen där Fixa fick busa med en Jack Russel som bor nästan granne med oss. Det är skönt att man har en hund som kommer när man kallar på den för man ska gå hem (skryt) :D.






Ha en skön söndagskväll och en bra vecka!



5 kommentarer:

Susann sa...

Ha en skön vecka !!!

Svansvifningar från Ockelbo

Anonym sa...

Fin bild på mattes Fina Fixa vid "andbron":)Kul med hundbus!
Vet att ni gillar kursen skarpt och att Fixa diggar belöningarna skarpt.Önskar att vår hund inte får alltför många sillbitar,hon är en salt böna ändå;)Tack till våra braiga hundpassare!!Nu är det "bara" 9 dagar kvar innan jag kommer hem.Bamsekramar till Fixa och husse från matte

Madelene sa...

Sill är bra.. ät mycket sill! ;)
Hoppas vi kan träffas snart, känns som om det var länge sedan.
Kram till er alla!

Lena & lapptussarna sa...

Äntligen en liten Fixa uppdatering :)

Ha en skön vecka!

Unknown sa...

Det är därför Fixa är så intelligent, hon har ätit mycket fisk :)! Härligt med nyår vid havet! Ha det gott! Kram från oss i Trosa

Skicka en kommentar