söndag 20 december 2009

4:e advent

Söndagen spenderade Fixa o husse på Rörö med en go hundpromenad, god lunch & fika och givetvis trevligt sällskap hos familjen Rybergs. Det blåste kallt ute på Rörö men med rätt kläder eller skön päls beroende på om man är tvåbent eller fyrbent så var det inga problem att njuta av uteturen. Fixa passade på att få sig några clementiner, julskinka och kaffe - så det var en bra dag för Fixa. Nu sussar hon gott i soffan - en dag full av aktiviteter.

Igår kväll ugnsbakade husse skinkan och efter att den var klar så skulle den få kyla av sig lite innan griljeringen. Husse satt och spelade dataspel när kriget flyttades från datorskärmen till köket. Det var en plåt som åkte i golvet, den plåt som julskinkan låg på! Lika snabbt som braket i köket var högt stack en brun Field ut i vardagsrummet men kom snabbt tillbaka - med tungan slickandes runt munnen. Plåten föll inte av sig själv ... mums med julskinka tyckte Fixa. När griljeringen var klar så fick både Fixa och husse sig en smakbit.

Bilderna nedan har Madelene tagit med sin kamera, husses mobilkort blev inte alls bra.


Lova på hal is.

Fullt ös.

Vad finns här borta?

Två fieldar och en lapphund.

Lova. Fixa, Irma och Misa

Fixa på hals is.

Bästisarna Fixa o Lova.

Ha en go söndagskväll!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken helgo dag ni har haft! Här har det snöat en hel del. Det där med julskinkan var inget som hade nått ostkusten men nu har ni allt avslöjat er.........hm. Antar att den blev god:)
Bamsekramar till Fixa och husse från matteFrugan.

Madelene sa...

Trevlig dag vi fick!! Välkomna igen!! Så hoppas vi på att också få träffa Elin!!!
Julkram!

Lena & lapptussarna sa...

Lyckostar som har så nära till Rörö!
Det var verkligen vackert där.
Visst är dom busiga våra fyrbenta vänner ibland :)

Anki Rut o Kanel sa...

Fixa är modigare än de flesta *läs mig* Jag vågar inte hålla till på is som inte är spolad på fast mark ;) verkar ha varit en bra dag! Jul skinka är mums, el hur Fixa?! *s*

Karin Ella och Smilla sa...

Fixa är duktig hon, fixar sig egen julskinka. Både Ella och Smilla tycker det är lite läskigt när det är halt under tassarna.

Anonym sa...

Driving home for Christmas......
Kram från Ultuna

Anonym sa...

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR, Kära vänner! önskar Harriet, Mats, pappa Moses och brorsan Noa ifrån ett snöigt och härligt vintrigt Värmland!!

Smilla med flock sa...

Gott nytt år önskar Smilla med flock

Skicka en kommentar