lördag 12 september 2009

Bandageborttagning och huvudtratt

I mitten på veckan var husse i väg med Fixa för bandageborttagning och sårkontroll på västra djursjukhuset. Såret såg ut att läka bra och stygn planeras tas under torsdag kommande vecka. Bandaget är borta men ersatt av strumpa inne och strumpa och sko ute. Fröken Field får även ha sin skärm på sig, vilket hon inte alltid är så förtjust i men accepterar, för annars vill hon gärna slicka på operationsområdet. Idag har vi haft en lugn dag. Fixa har sovit och drömt i mattes säng medan vi tvåbenta försöker att plugga och göra ärenden. Matte tar en dag i taget och har nu pluggat två veckor på SLU, har boende nära skolan och tycker att klassen verkar trevlig och skolämnene intressanta. Men ibland är koncentrationen på vår alldeles egen fina brownie Fixa!
Vi skickar kryapåhälsningar till mamma Frosty som är nyopererad!
Vi önskar och hoppas och vill att alla provresultat blir bra för både Fixa och Frosty!
Ikväll blir det fiskmiddag, gott med fisk från havet:)
Ha en bra fortsatt bra helg!

7 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Förstår att det inte kan vara lätt att plugga när tankarna är hos Fixa.
Men skönt att läsa att Fixa mår bra.
Nu håller vi tummarna för Fixa och Frosty provresultat!

Fisk från havet låter som en god middag, här blev det tacos...inte heller så tokigt:)

Ha en skön helg!

Susann , Lotus, Jojje & Norma sa...

förstår att det är svårt att plugga när tankarna är hos Fixa.
Va bra att det läker som det ska o vi håller alla tummar vi har för bra provresultat för både Fixa & Frosty.
Kramizar o nospussar

Unknown sa...

Du är duktig Elin som orkar plugga trots att du tänker på Fixa. Kul att du trivs på skolan. Varvar ni praktik och teori eller är det bara teori första åren? Skönt att såret läker som det ska! Vi hoppas att alla Fixas och Frostys prover är bra! Ha en härlig lördagkväll med god mat! Många kramar till er alla och nosepussar till fröken i tratt :)!

Anonym sa...

Skolan varvas med föreläsning, grupparbeten och dissektioner på den första kursen. Askultationer är under de första åren och längre fram kommer praktik. Har pussat på Fixa i tratt.
/Fixa och matte

Madelene sa...

Skönt att goa Fixis är på bättringsvägen!! Jobbigt att vänta på provsvaren förstås.. men nu hoppas vi på det allra bästa!!
STOR KRAM till er alla tre!
P.S Nils var så trött i kväll att han la sig efter 21.. orkade inte ens spela på datorn.. han är rätt förkyld med.. D.S

Karin Ella Smilla sa...

Va bra att Fixa är vid gott mod. Tratt gillar inte Ella och Smilla. Köpte en uppblåsbar ring som fungerade lite bättre än tratt. Förstår att ämnena är intressanta, förstår också att det måste vara svårt att ha tankarna på annat än er goa Fixa. Ha det gott.

Anki Rut o Kanel sa...

Ja det måste vara jätte svårt att koncentrera sig på skolan i detta läget, det förstår jag. Hon verkar ta läget med jämn mod lilla Fixa.
Håller också tummarna för både Fixa och mamma Frosty.

Kram

Skicka en kommentar