onsdag 12 augusti 2009

Smögenbryggan och Glass:)

Denna vecka är vi i bohuslän och har det bra. Fixa, som nu mår mycket bättre och är betydligt piggare har kommit på att glass är gott, även när den är laddad med mediciner. Det verkar som om hon tycker att hallonglass är godare än vanlijsmak och hon försöker ibland att se typiskt ledsen ut med sina spanielögon, i försök att få mera, för mums vad gott det är med glass, enligt Fixis:)
Idag har vi varit och gått på Smögenbryggan. Det var fint väder och många fina båtar som låg inne vid bryggan. Husse tittade på klädrean, Fixa spanade på fyrbenta både katter- och hundar och matte solade sig. Det är soligt väder men lite kyligare i vinden än tidigare. Vi hälsade på trevliga människor,flera av dem tidigare hundägare som kom fram och pratade med oss och klappade Fixa. Fixa som än så länge enbart skall gå koppelpromenader har inte fått hälsa på någon hund efter operationen men igår blev hon uppvaktad av en svart snygging på långt håll.
Ha en fortsatt fin vecka!

3 kommentarer:

Madelene sa...

Vad skönt ni har alla tre!!! Hoppas ni får fortsatt goa dagar!! :)

Lena & lapptussarna sa...

Vad skönt att Fixa mår bättre, ni verkar haft en toppen dag alla tre :)

Unknown sa...

Glass är toppen, hälsar våra fyrbenta vänner :). Vad härligt ni har haft det. Förstår att Fixa charmar alla. Ha det fortsatt bra med sol och mer värme!

Skicka en kommentar