torsdag 16 april 2009

Mmmmmassage

Idag var Fixa iväg och fick massage igen hos Annika. Alla tre fick beröm idag (guldstjärna) av Annika då Fixas 'ombyggnad' går enligt planerna. Musklerna har nu nästan hittat sina rätta ställen och detta har vi fått bevis på då det inte fanns något i kritiken om brant kors och studsande gång på någon av dagarna vid Bohus-utställningen. Det har ju Fixa alltid få i kritiken på utställningarna tidigare. Matte och husse fick beröm för att träna och massera enligt instruktionerna och Fixa fick beröm för att hon slappnade av och tog åt sig av behandlingen trots att Annika idag tog i så det kändes i Fixas muskler.

Imorgon ska Fixa och husse till Västra för att Fixa ska lämna blod till antikroppstesten för rabies. Det blir spännande och se om vaccinet gett de antikroppar som behövs. Planerna är ju att åka söderut i Europa på semester i sommar. Just Västra Djursjukhuset är ju inte Fixas favoritställe efter tandoperationen hon gjorde som valp, men det brukar gå bra.

Vi hoppas på många Fieldisar på Hofsnäs herrgård på Lördag när det är träff med Fieldklubben Västra. Lite bad och apporterande bli bra uppvärming för Fixa till jaktkursen på Söndag. Då är det vattenapportering som står på programmet.

Ha det bra!

6 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Vad kul att Fixas massage stunder hemma gett så bra resultat, jättekul!

Ni har en full späckad helg framför er, hoppas ni får ett härligt vårväder!

Ha de gott!

Madelene sa...

Ja det var många saker som visar att ni jobbar fint med Fixa, både domarkritiker och så sjukgymnastens!!! Grattis! :D Ni är bäst!!!
Ha så trevligt på träffen i Väster i morgon!! Lite tomt att inte vara med men när man har smått i lådan så blir det inte... Tillfällen till vackra bilder brukar det bli!

Madelene sa...

Hej igen!!
Ni som har så mycket fina bilder.. kan ni inte maila in några till SSRKvs hemsida så att det blir lite fler fieldar i galleriet?? :)
Trevlig helg!!

Susann, Lotus & Jojje sa...

Ha en skön helg med mycket Field aktiviteter :0)
Låter som en fullpackad men kul helg!
Va bra att massagen ger resultat.

Anki sa...

Så bra att ni kan få ett "kvitto" på massagen! Vad kul med semster i Europa till sommaren, hoppas hon bildat anti kroppar!

Kram

Unknown sa...

Fantastiskt att massagen ger så bra resultat! Vi håller tummar för att antikropparna visar sig på testet så att ni kan åka långt på semestern! Ser fram emot blog från Fieldträffen! Ha en jättebra helg!Kram från Eudaimonierna i Trosa med en ganska pigg Sandra!

Skicka en kommentar