lördag 18 april 2009

Fieldträff Hofsnäs

Hofsnäs herrgård var platsen för dagen. Där var det idag "field i väster" -träff i strålande solsken men med lite kalla vindar till att börja med. Det var Malte, Viggo, Doris, Sessan och Fixa tillsammans med tvåbenta som promenerade och efter promenaden så fixade Majsan en eld så vi kunde grilla korv och fika. När tvåbenta fikat klart så tränades det vattenapportering. Malte började och visade hur det ska gå till följd av Sessan som också var jätteduktig. Efter det som kom fegisen Fixa, Fielden som inte vill bli blöt om magen. Fixa går efter dummyn ut i vattnet och när hon inte bottnar så vänder hon tillbaka in till land. Fixa hade idag hjälp av gentlemannen Malte som hämtade dummyn när Fixa tyckte den var för långt ut. Det blir att träna på att få Fixa att simma i år. Vilken tur att vi ska träna vattenapportering på jaktkursen imorgon :) Lite bilder från dagen blev det.

När vi skulle åka hem träffade husse, Per som är en kollega från jobbet. Han var ute med sin fyrhjuliga motorcykel / beachbuggy. I den fick matte ta en tur, gissa på vad matte tjatade om påvägen hem.


Fina blommor fanns det längs strandpromenaden.

Fin häst på bete.

En hare stötte vi upp - gissa om vovvarna vaknade till.

Kalv på grönbete.

Viggo, Malte & Doris

Alla fem Fieldisarna på bild.

Skämtar du? Var inte den korven till mig!!??

Majsan och Malte visar vattenapportering.

Malte bokstavligt flyger i vattnet!

Duktig Malte.

Sessan påväg in med sin dummy.

Husse och Fixa i startposition.

Titta! Jag kan ju apportera

Här får du husse. Malte tittar avundsjukt på dummyn.

En blöt Sessan.

Doris påväg in med sin dummy.

Racermatte med codriver Per påväg någonstans.

Racermatte påväg tillbaka.

Nu blir det vila resten av dagen för imorgon är det näst sista passet i jaktkursen, vattenapportering. Ha en skön lördagskväll!

"PS" Ett litet förtydligande, det är nog mest den gångträning som husse och matte gjort med Fixa som gjort susen för ombyggnaden/omplaceringen av musklerna men massagen har nog haft en del i det också. "DS"

7 kommentarer:

Majsan sa...

Tack för en väldigt trevlig dag! Fixan är duktig, bara att fortsätta framåt i små steg. Härligt kort på Malte när han störtar ut över pirkanten....
Ja du Elin, nu verkar det som om du hittat en ny leksak, värsta rallybruden =)
Hoppas ni fick en trevlig resa hem....

Madelene sa...

Vilken härlig dag ni hade hos Majsan! :) Fixa kommer säkert att ta till sig simningen tillsammans med matte Elin under hela sommarsäsongen!!! Inte kan matte få simma ensam inte!! ;)
Önksar er en trevlig kursdag i morgon!!
Bilen ser kul ut.. Elin, kanske du kan övertala Per att det är en SÅN ni ska ha...? ;-)

Susann sa...

Vilken härlig dag ni haft ! Roligt med field träff :0) Jättefina bilder på arbetande fieldar.
Ha en skön söndag

Unknown sa...

Jättefina foton från en mysig field-dag :)! Malte är en baddare på att hoppa i badet :) och vilken gentleman dessutom! Fixa kanske kan bli inspirerad att doppa sig av honom och av matte Elin? Fixa och matte skulle vara superhäftiga i fyrhjuling - hälsa husse det från oss :)! Kram från Trosagänget, som är utan Frida i natt (hon ska ställas på Springer Östra av Christina i morgon).

Anki sa...

Racer matte =O) Håller med, ser onekligen lite racer aktig ut på bilderna...En annan med racer fart är ju Malte *asg* vilket språng han tar killen...Och sen hälsar Rut & Kanel till Fixa :"Följ inte med på fler Field träffar om de ska hålla på och fresta med korven utan att bjuda!*hett tips* För om du stannar hemma kan de inte gå, de får ju följa med dig för det är du som är Fielden, utan Field = Ingen Field träff *hahahaha* Smart va?"

Madelene sa...

Halloj!
Såg på SKKs hemsida att Back on Tracks täcket blivit klassad som doping!!! Det låter ju helt galet!! :) Jag har en BoT nackkrage.. undrar hur dopad jag blir av den??

Lena & lapptussarna sa...

Oh vilken underbar helg ni haft!
Köra fyrhjuling verkar hur kul som helst =0)

Ha de gott!

Skicka en kommentar