torsdag 12 november 2009

mmm ... assage

Tassen där stickan satt är mkt. bättre idag, salvan vi fick av veterinären gjorde susen. Fixa fick vara med husse på jobbet idag då Fixa skulle till sjukgymnast Annika F. för sin massage. Det är otroligt vad Fixa ändrat sig sedan första gångerna. De tre första gångerna tittade Fixa knappt på Annika och det var lite under protest hon blev masserad. Nu är det puss och svanspropeller för Annika betyder att det ska bli sköööönt, verkar Fixa tycka. I morgon blir det hunddagis igen och matte kommer hem från Uppsala.

5 kommentarer:

Anonym sa...

vi ses imorgon! Jag saknar er! Gott för Fixa att få massage. Det skulle matte med vilja ha! kramar från matte

Madelene sa...

Härligt för Fixa med massage!! Ha en skön helg alla tre!

Per T sa...

Får man fråga var man får tag på den där massören? Wippa skulle nog behöva em genomgång av någon som kan känna så lör står rätt till.

Anki Rut o Kanel sa...

Vad skönt att salvan funkar! Känner igen propellern, Rut har också en sån. När vi träffar folk hon gillar så snurran svansen så jag tror den ska ramla av *skrattar*
Ha en skön helg!!!

Unknown sa...

Vad mysigt för Fixa att få massage. Bra också att såret från stickan läker. Det här med fieldsvans är speciellt, Sandras nästa hårlösa svans är som en piska som snärtar hit och dit och då får de andra vovvarna akta sig så att de inte får sig ett rapp :). Trevlig helg allesammans!!!

Skicka en kommentar