lördag 7 november 2009

Klubbmästare -09

I morse så smög husse upp utan att försöka väcka Fixa. Det var dagen för klubbmästerskapet i viltspår och "den gröna ryggsäcken" skulle fyllas med spårsele och spårlina. När husse hämtat ryggsäcken från förrådet och kommit in gissa vem som satt i hallen. Resten av morgon följde Fixa husse i hälarna, kvittrandes. Ryggsäck och Fixa lastades in i bilen och vi åkte till Ramberget för att möta upp Lotta med Cosmos. I bilkolonn åkte vi upp till Väne-Ryr där även Lena med Alice & Svea mötte upp. Tyvärr var det återbud så det blev tre startande, men de var duktiga så konkurrensen var mördande. Först ut var Cosmos följd av Alice och sist Fixa. Fixa har ju inte gått ett spår sedan juli så det var en spänd husse som undrade hur detta skulle gå ... Väl vid spårstart så satte sig Fixa lugnt så husse kunde sätta på selen o lina därefter så fick hon gå fram till spårstarten. Det var nosen i backen och iväg som en raket - detta var längesedan husse! Spåret gick jättrebra tyckte husse, men man vet ju aldrig vad domaren tycker där ute i skogen. Tyvärr hade någon (djur el . tvåbent) lossat på snöret och klöven i spårsslutet och Fixa fick leta ett tag innan hon hittade den. Det var en stolt husse som belönade Fixa med många köttbullar. Väl tillbaka till "högkvarteret" bjöds det på kaffe med fika och det hölls prisutdelning. Trea blev Alice (med ett 2:a pris), tvåa blev Cosmos (med ett 1:a pris) och etta blev Fixa (med 1:a pris)! Det blev 35 poäng och ett 1:a pris.  Man kan spåra även med en tå mindre :) Nu är det en trött Fixa som sover resten av dagen antagligen. Ikväll blir det nog en extra god matbit i skålen.


Fieldklubbens KM i viltspår - 09: Cosmos (2:a) Fixa (1:a) och Alice (3:a)


Ha det gott alla bloggläsare!



11 kommentarer:

Unknown sa...

Vad roligt :)!!! GRATTIS så jättemycket till Fixas och era framgångar!!! Passar på att gratta "fästmannen" Cosmos också till andraplatsen! Ha en fortsatt skön helg!

Anki Rut o Kanel sa...

Nämen vad roligt!!! Där ser man, tår är ju helt onödiga, iaf om man är en Fixa hund ;) Så extra kul för er att bli Klubbmästare efter all oro med Fixa, det är er väl unnat.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram

Madelene sa...

GRATTIS FIXA; PER OCH ELIN!!! BRA JOBBAT!

Majsan sa...

Bara att gratulera och önska er välkommen i 'klubbmästarklubben'... vet hur underbart gôtt det känns =)

Majsan, klubbmästar-Malte och de andra fieldarna i Ulricehamn

karin Ella och Smilla sa...

Jätte grattis från Norrköping

Susann , Lotus, Jojje & Norma sa...

Ett Jätte GRATTIS till Fixa med husse som tog hem KM i Viltspår !

Lena & lapptussarna sa...

Grattis!

Anonym sa...

Grattis vad roligt!!! Bra jobbat Fixa och husse! Vet ju hur kul ni tycker det är att gå spår. Jag hade gärna varit med er på plats men fick ju veta resultat tidigt per telefon.Grattiskramar till er båda från
stolt matte/fru

Ann-Sofie och Gloria sa...

Jättemånga grattis till KM i viltspår:)! Duktiga och goa Fixa som varit så duktig och husse också förstås. Ha en fortsatt skön helg!
Massa grattiskramar från tvåbenta och fyrbenta på Orust!

Ylva sa...

jättegrattis från Ylva o Cliff iUddevalla ! Går mycket spår med min tax Fonzi så jag vet hur roligt det är . Ska gå kurs med Cliff till våren. Härligt att Fixa är frisk igen! Ha det gott allihop ! mvh Ylva

Anonym sa...

Jättegrattis till hela flocken! Ni är strålande duktiga hela gänget! kram Harriet, Mats, Moses och Noa

Skicka en kommentar