torsdag 26 november 2009

Efterlysning

på vad Fixa gör har kommit till husses kännedom, det bloggas för lite tycks det. Livet rullar på för husse och Fixa i Göteborg. Fixa o husse går ju på kurs inför lydnadsklass 1 och det fungerar bra. Fixa har stor nytta av att tränat jaktlydnad märker husse. Just nu tränar vi på apporten, den fungerar inte riktigt som den ska. Med lite grillad kyckling och en klicker ska vi nog få fason på den också, det har börjat bra. Nästa vecka ska husse åka till Uppsala och hjälpa matte att flytta till ny lägenhet. Matte ska bo på skolområdet nu, för nära universitetsdjursjukhuset, tycker Fixa. Tyvärr får man inte ha hund i den lägenhet matte ska bo i så Fixa ska vara hos husses föräldrar i fem dagar. Fem dagar av ohejdad bortskämning troligtvis. Fixa har inte ens tid att kissa (efter 2 timmars bilresa) när vi kommer dit på besök utan springer så snabbt det går in för att se om det finns något ätbart i köket :) Det blir även sovmorgon antar husse, Fixa som är van att bli uppdragen av husse på morgonen för att vi ska hinna till hundagiset.

Ha det bäst!

7 kommentarer:

Majsan sa...

Apportering + field spaniel = svårt.... Bara att kämpa på, det tar sin lilla tid att få dem att förstå vad de skall göra. Oftast går det bra när man "leker" men apporten/dummien, men när det skall vara mer kraft bakom kommandot, verkar de tappat allt.... De är bara för rara =)

Madelene sa...

Å där är ni!! Skönt att höra ifrån er igen!
Ha det så skönt på semester Fixa!
Lycka till med flytten matte!! Ta det lugnt (!) vid datorn husse! :)

Anonym sa...

Jaha så jag ska flytta till lägenhet. Det var mer än vad jag visste.Vad jag vet är det ett studentrum i korridor jag flyttar till men med eget badrum:)Vet att Fixa blir bortskämd nästa vecka, tack för hundpassning! Vi ses imorgon Fixa och husse Kramar från matte

Anonym sa...

Så det är en lägenhet som jag ska flytta till, det var mer än vad jag visste. Jag trodde det var ett studentrum i korridor men med eget badrum:) Vet att Fixa har det bra på sin semester, tack för hundpassning! Vi ses imorgon Fixa och husse
Kramar från matte

Ann-Sofie och Gloria sa...

Så härligt för Fixa att få åka på all inclusive-semester:). Kämpa på med apporteringen, det kommer ni klara galant!

Unknown sa...

Hoppas ni har en bra helg; husse, Fixa och matte! Kram och nosepussar från oss i Trosa

Anki Rut o Kanel sa...

Vad härligt för Fixa att åka på semester och bli bort skämd lite extra med lata dagar! Allting går, Kanel tar ju nu äntligen apporten efter månaders hår avslitning och gråa hår...Undrens tid är inte förbi =O) Hur går det i skolan för Matte nu då? Är det tufft?

Skicka en kommentar