torsdag 17 september 2009

Nytt om Fixa

Fixa fick ont i sin opererade tass under gårdagens kväll o ville inte stödja på tassen. I morse fick husse inte ens ta i tassen utan att Fixa tyckte det gjorde ont så husse ringde till Västra och de fick en tid till erfaren veterinär tidigt på morgonen. Hon sa att Fixas tass blivit infekterad och därför hade Fixa ont. Fixa står nu på antibiotikakur. Provsvaret från SVA hade kommit och graden av cancer som Fixa har är 2 (ett ="snällast", tre=mest "aggressiv".  En tvåa är allt emellan ett-tre så den graden har ett stort spann. Veterinären skulle ringa till SVA för att se om gick att få mer besked samt kontakta veterinär i Jönköping i fall det blir aktuellt med strålning. Fixas fortsatta behandling är i nuläget inte bestämd. Fixa och husse kämpar på i Göteborg och matte håller på med grundläggande anatomi i Uppsala. Det är en del att läsa men imorgon kväll åker matte hem till Fixa och husse.
Ha en fin kväll allihopa!

9 kommentarer:

Majsan sa...

Kämpa på!

Majsan & fieldgänget i Ulricehamn

Madelene sa...

Ge inte upp!!! Vi hoppas det allra bästa för Fixis och er!! Ha en riktigt skön helg tillsammans alla tre!! Vore kul att ses.. Hoppas att Fixa blir piggare snart!
Kram!

Lena & lapptussarna sa...

Kämpa på lilla goa Fixa!
Vi håller alla tummar och tassar för Fixa.
Tänker på er!
Stor kram!

Susann sa...

Vi håller tummarna !!!!!
Kämpa goa Fixa .......

Många kramar till er alla tre

Anki Rut o Kanel sa...

Så typiskt att hon skulle få infektion i såret! Graden på cancern...ja vad ska man säga? Det är iaf bättre än grad tre. Hoppas hon kan stödja på tassen snart och att infektionen släpper sitt grepp i första hand, sen får vi se hur ni vidare får besked om fortsatt behandling...
Ha en skön helg och hälsa Fixa med lite extra klappar från Skåne brudarna =O)

Kram

Unknown sa...

Stackars Fixa, vilken otur hon har! Hoppas infektionen går över snart och att cancern är av den snällare varianten. Vi tänker på er! Lycka till med studierna matte! Skönt att du kan åka hem till husse och gose-Fixa i helgen. Stor kram och massvis av nosepussar till Fixis! från husse, matte och nallegänget i Trosa

Ann-Sofie och Gloria sa...

Kämpa på och hoppas att Fixa snart har mindre ont så hon kan stödja på sin lilla tass. Vi tänker på er, Gloria sänder tusen och åter tusen nospussar till lilla olycksfågeln Fixa. Kramar från oss på Orust!

Anonym sa...

Vi skickar krya på dig kramar till Fixa. Jobbigt för matte att vara så långt bort men idag får ni ses! Kämpa på och vi håller tummar och tassar och tänker på Er!
Trevlig helg tillsammans!
Emeli & Tudor

karin Ella Smilla sa...

Vi i Norrköping tänker på er och håller tummar och tassar att det går som det ska.

Skicka en kommentar