söndag 20 september 2009

Helg

I går var det fint väder och Fixa o matte passade på att vara ute i solekent på balkongen medan husse gjorde stan och var på bio, hemsk film av Stieg Larsson så matte ville inte gå på den.
Fixa sover med sin "strut" på sig för att tvåbenta också skall kunna sova på natten och inte fundera på om Fieldis håller på o slickar på sitt sår. Hon tar upp mkt större plats med struten på och vill väldigt gärna gosa så både husse och matte får struten i ansiktet, men mysigt att hon är så gosig. Några mer bilder på tösen har det inte blivit för det har varit annat att tänka på sista veckan.
Nu stödjer Fixa mer och mer på höger framtass, vilket är positivt och hon verkar inte ha lika ont i tassen som i torsdags men det blir kortare promenader än i början på veckan. Förbandet är nu bytt till strumpa inne och förstärks med sko utomhus. Husse och åkte iväg för att se Änglarna spela ¨fotboll mot de gröna från Stockholm. Fixa brydde sig inte om helikoptern utan "hjälpte"matte att plugga genom att lägga huvudet och struten på tangentbordet och täckte en del av skärmen så svårare att följa med på anatomifilm, så fröken fick flytta på huvudet men ligger nu kloss på brevid i soffan, det är kvalitet:) Fixa hälsar till sina fyrfota vänner att det går att ligga o vila på rygg, även med struten på :) men helst vill hon bli av med den så snart som möjligt.
I morgon tar Fixa ledigt från jobbet och är hemma med matte.
Det börjar bli mörkt på kvällarna så nu har vi börjat med reflexväst på Fixis.
Ha det bäst!

5 kommentarer:

Madelene sa...

Låter som en lugn och skön helg!! Husse är förstås i farten då med bio och fotboll och krigar vilt på datorn!! :D
Frosty hälsar från sin lampskärm till dotter Fixa i sin! På torsdag är det meningen att mamma Frosty ska bli fri..

Susann sa...

va bra att Fixa börjar stödja på sin tass igen.
nu hoppas vi på att det bara går åt rätt håll med eran lilla strumpa.
Nospussar o svansviftningar från Lotus & Norma

Lena & lapptussarna sa...

Ja denna strut, tur att Fixa accepterar den :)
Skönt att tassen börjar bli bättre.
Nu hoppas vi att allt går åt rätt håll för fina, goa Fixa.
Stor kram till er alla

Anki Rut o Kanel sa...

Jag vill också gå och se Stieg larssons film, tyckte husse den var bra? Gosiga Fixa, du slipper snart ur struten ska du se....

Kram

Unknown sa...

Vad roligt att tassen är bättre och att Fixa har blivit så skicklig på att hantera struten. Våra vovvisar har aldrig legat på rygg i strut, det låter avancerat :). Ha en bra kväll och dag med matte i morgon, gose-Fixa! Kram från tvåbenta med nallegänget

Skicka en kommentar