fredag 4 september 2009

Hemma igen

Efter att ha blivit opererad och fått stanna kvar en natt på djursjukhuset så fick Fixa åka hem igår eftermiddag. Husse som hämtade sin älskade Fieldtös blev överlycklig över att se Fixa och hon tyckte det var lika roligt att se sin husse igen. Med instruktioner,recept och tratt så åkte husse och Fixa hem och vilade. Sent på kvällen så kom matte hem och möttes i hallen av en svansviftande, trött Fixa. Natten har varit lugn och Fixas aptit är bra. Hon vill inte alltid stödja på sin högra framtass och står ibland på tre ben eller sitter ned när hon skall äta. Överlag har det än så länge gått bra och vi håller tummarna för att provsvaret visar på den mildaste graden av cancer och att den går att bota så Fixa blir helt frisk.
Tack för ert fortsatta stöd! som vi får på olika sätt.
Vi vill på Fixas vägnar passa på att tacka Sandra och övriga Nallegänget med husse och matte! i Trosa för det fina kortet och den rosa kaninen som är mycket fin och som Fixa har stiftat bekantskap med idag :) I nuläget är det en alldeles lagom lugn lekkamrat. Vi har även hunnit att se en deckare och Fixa har sovit gott under denna tid.
Nu blir det en hemmakväll för hela familjen.
Trevlig helg allihopa!

7 kommentarer:

Lena & lapptussarna sa...

Vad skönt att läsa att Fixa mår efter omständigheterna bra!
Vi håller tummarna så dom blir blå ;) att Fixas provsvar blir det bästa!

Elin - har du börjat plugga på Ulltuna nu?

Ha en fortsatt trevlig kväll och en skön helg!
Tussarna ger Fixa en stor nospuss :)

Fixa sa...

Håll inte tummarna så de blir bra för då mår ni ju inte bra. JO, jag har pluggat en vecka på Ultuna,håller på och lär mig att hitta på skolan och lära känna folk i klassen, varit med på "nollningssaker" som ex stationer vid skolan kl 5! i onsdags morse och föreälsningar mm. Men idag varit hemma och tagit hand om Fixis. Fixa tackar för nospussen!

Madelene sa...

Önksar er alla en skön och vilsam helg!!!
KRAM!!

Anonym sa...

Era stackare, det räckte väl det som var. Vi håller alla tummar o tassar vi har. Sessan hälsar med massor av nospussar till goa glada Fixa!
Kramar från oss alla, vi tänker på er
Emma, Fanny, Marie o Anders

Gloria och Ann-Sofie sa...

Va skönt för Fixa, husse och matte att vara hemma igen:). Vi tänker på er varje dag och hoppas att allt går i rätt riktning som det har gjort hittills. Gloria hälsar och hoppas att de snart kan träffas och att de kan gosa och busa. Nospussar till er alla från oss på Orust!

Unknown sa...

Många svansviftningar och blöta nosepussar från nallegänget i Trosa och speciellt Sandra som är glad över att Fixa gillar sin gose-kanin :). Spännande för dig Elin att börja på skolan, hoppas du kan koncentrerar dig lite på studierna och framförallt att det ordnar sig till det bästa för Fixa. Vi önskar er all lycka!!!

Anki, Rut och Kanel sa...

Välkommen hem Fixa & Matte förstås!
Det gläder mig att Fixa verkar må ganska bra trots operationen och vi fortsätter att hålla tummar och tassar allt vi kan för ett så positivt provsvar som möjligt!
Husse tycker nog det känns skönt att ha båda sina bästa flickor hemma hos sig =O)

Kram

Skicka en kommentar