måndag 12 november 2007

Första besöket

Fixan är en självsäker tjej, så snart vi kommer ut så dyker hon genom häckarna och får husse o matte att gå runt dessa för att locka med henne. Det är ju sååå mycket roligare att kissa på 'fel sida häcken'. När 'Fixan' tycker det är klart ute så springer hon snabbt till trappan och väntar på att man ska bära upp henne. Husse hejar på Färjestad men Fixan tycker just nu bäst om 'Anaheims Mighty Ducks' - :) och tycker ´husse ska byta mössa.



Idag fick vi besök av Elisbeth (http://www.ammiella.se/) utan hundar (de får vänta tills Fixa fått sin spruta) men med en stor nallebjörn som present. Nallebjörnen var mycket intressant och släpas nu över golvet eller används till att sova brevid.


Fixa roar matte och husse genom att med ett tuggben i mungipan samtidigt dricka vatten, det är svårt att hålla sig för skratt för det ser så komiskt ut. Efter man tuggat ben och jagat gräsänder så blir man såååå trött ...


Idag har 'Fixan' två ggr. visat på dörren när det var dags att gå ut, och ingen 'olycka' inne på hela dagen. Duktig flicka tycker både matte och husse!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Wow!! Vad duktig flicka Fixan är! Som redan visar på dörren! Och det visar på flitig matte och husse med att bära ut! :D
Det är roligt att Fixan har en blogg!! Då blir inte saknaden så stor efter browniesar.. :)
Madelene med Frosty och fyra Fixasyskon

Skicka en kommentar