fredag 23 november 2007

Fixans egen dummie

Idag sov Fixan nästan hela förmiddagen – en växande valp behöver sova mycket.



Det är inte längre lika tätt mellan ”kiss-time” verkar det som. En del lek blev det också innan lunch med avmaskningsmedicin - den gick ned med maten.
Senare var det dags för ”leta godis”, Fixan kort stund instängd i hallen bakom kompostgaller medan godiset placeras ut på enkla ställen som bakom nallen, under anden och något svårare som i toarulle eller aktiveringsbollen från pappa Moses. Fixan lyckades med lätt hjälp och stor iver leta reda på alla godisar.
På eftermiddagen var vi ute i skogen - många dofter och nya saker att nosa på. En hemgjord dummie (vit socka fylld med tidningspapper) hade vi med i skogen idag. Det blev en ny och populärt komplement till andra belöningar - Fixan har under sista veckan tytt sig mer till oss på ett bra sätt, inte så att hon inte törs ta något steg själv men att hon följer efter oss och mer kommer när vi kallar på henne. Efteråt somnade hon och matte under bilturen -tur att det var husse som körde hem :)
Fixan har idag provat på ett märgben, av den mildare sorten. Först visste hon inte vad hon skulle göra men sedan … benet var en hit! Behövde dock pausa ett par tillfällen för kissning ute- då släppte hon själv benet och sökte uppmärksamhet från oss – utgång snarast! Hon fick inte hela benet idag, viss letning efter att husse lagt bort det.




Fixan och de tvåbenta tackar för alla kommentarer, det är kul och uppskattas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH, vad härlig hon ser ut på översta bilden!! :) ja hon är ju fin på alla bilder såklart...
Snart så ses vi!! Ska bli kul! Gissar att både hon och brorsor, samt mamma blir glada!!! :D
Vi med!!

Anonym sa...

Ja hon är fin Fixan-har ju att brås på efter Frosty och Moses.
Vi ser fram emot att träffa er alla imorgon:D

Skicka en kommentar