torsdag 21 januari 2010

Lydnad

Nu var det allt för länge sedan det bloggades. Livet snurrar på som vanligt. Fixa o husse har börjat på fortsättningskurs i lydnad. Vi missade första passet då Fixa löpte och hade UVI men i tisdags var vi på plats. Vi började med platsliggning och det var bara Fixa som låg kvar i de två minuterna hundarna skulle ligga - och detta trots störning i form av en "inte lika duktig"  hund som "rymde" och ville leka med Fixa. Husse var mycket stolt över sin "brownie". Dagarna tills nästa tillfälle ska husse o Fixa träna på att Fixa ska komma in och sitta på husses vänstra sida vid inkallningen. Just nu kommer Fixa och sätter sig oftast snett till vänster framför husse, men vi ska nog få ordning på detta också. Återigen måste husse uttryckande för att träna inomhus i en uppvärmd lokal med konstgräs när vädret är som det är.

Fixa skickar grattishälsningar till mamma Frosty som fyller nio år idag - hipp hipp hurra!


Fixas mamma Frosty.

Ha det så gott alla bloggläsare!

2 kommentarer:

Frosty sa...

Frosty tackar och bugar!! En pannkaka och en och annan godbit har slunkit ner idag.. ;-) mest när matte inte ser förståss..
Duktig du är Fixa!

Anki Rut o Kanel sa...

Vi tränarockså inne nu, men i en svinkall hall som delas med lastbils avlastningar.Inte när vi tränar men det blir dammigt och grusigt. Om det inte blåser är det faktiskt kallare inne än ute=O)
Vad duktig Fixa var som kunde stå emot lekinviten under plats liggningen. Det är inte många somskulle klarat det. Lycka till med inkallnings träningen.

Kram

Skicka en kommentar