tisdag 10 november 2009

Strut på ...

Fixa blir det ett tag framöver. Husse märkte att hon tuggade på något i Söndags, en liten, liten vass träflisa. Undrar vart den kom från, undrade husse? Husse behövde dock inte fundera så länge för Fixa började direkt slicka och bita i sin vänster baktass. Efter att tittat efter så var det irriterat och husse tänkte att vi avvaktar och ser om det blir bättre. Det blev det inte så idag var vi på Fixas favoritställe, Västra Djursjukhuset så att någon kunnig fick undersöka tassen. Efter att veterinären rakat och undersökt undersidan av tassen så kom vi fram till att det nog var stickan som suttit där och irriterat ett tag. Kanske Fixa fick den under viltspåret i Lördags? Nu är det iaf. rengjort och husse har varit på apoteket och hämtat ut cortisonsalva till tassen. Fixa har även fått en ny strut, lika fin som vanligt.

När vi ändå var hos veterinären så fick Fixa en ny spruta med rabiesvaccin då denna skulle förnyas innan december. Nu kan Fixa följa med till Provence nästa år igen :)


6 kommentarer:

Unknown sa...

Oj, lilla Fixa vilken otur med gose-tassarna! Krya på dig! Kram från oss i Trosa.

Madelene sa...

Oh, trist att behöva gå till vetten igen.. Men denna gång ska det väl läka sig fort. Kanske räcker att ha ett bandage och så koll på henne?

Lena & lapptussarna sa...

Lilla Fixa gumman vilken otur hon har!
Hoppas det läker fort!
Kram

Anki Rut o Kanel sa...

Nämen vilken otur hon har med sina tassar Fixa. Även om allt klär en skönhet så är det ju synd att behöva gå med strut igen, men en väldig tur att de finns. Hoppas hon blir bra snart, det börjar väl bli dags för ett Lova/Fixa röj snart igen =O)

Kram

Anonym sa...

Stort Grattis till vinsten i viltspåret!! Vad jobbigt med veterinär och tratt igen! Nu har Fixa väl i alla fall klarat av alla veterinärbesök för resten av livet?! Vi hoppas på det!!
Ha en skön höst!
Kram från Emeli & stolta halvbrorsan Tudor

Marie&Prinsessorna sa...

Grattis till vinsten!!

Trist med tassen....alltid nåt..

Skicka en kommentar