fredag 23 oktober 2009

Weekend


Igår var Fixa hos sjukgymnast Annika Falkenberg för första gången efter operationen. det var ett kärt återseende, Fixa förstår att när man åker till Annika så blir det skööööönt. Det märks att Fixa saknar en tå och inte hittat rätt balans ännu för hon snedbelastar lite. Så husse fick råd hur vi går vidare med träning och punktmassage. Glädjande att höra är att Fixa haft stor nytta under sjukdomstiden av alla den träning och massage som vi tidigare lagt ner. Fixa njöt av massagen, snarkade ibland :)

I eftermiddag så åker husse och Fixa upp till Säffle för att mellanlanda inför lördagens tur till Fjugesta. Där är det jaktträning i Fieldklubbens regi. För Fixa och husse blir det mest se och lära. Fixa har aldrig varit i ett fågelhägn tidigare så det ska bli spännande att se hur hon fungerar. Just nu är hon inte ett dugg intresserad av att apportera. Hon hämtar dummien på apportkommandot men springa till husse vill hon inte. Utan gärna en retsam lov runt husse så att han ser att hon har dummyn, grr.

Beroende på hur trött Fixa blir på lördag så kanske det kan blir ett viltspår på söndag, ett kort ett.

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Jojje , Lotus & Norma sa...

va härligt det låter med ett helt område med fåglar !
o viltspår dessutom !
Ha en kanon bra helg :0)

Unknown sa...

Det verkar som om Fixa får en härlig helg med alla fåglarna och husse :), hoppas ni får bra väder hela helgen! Kul att retas med husse förståss ;). Sandra brukar få "glimten i ögat" ibland och då är det bus på gång. Kram från oss i ett mulet men regnfritt Trosa

Lena & lapptussarna sa...

Det låter som Fixa kommer få en spännande helg!
Skönt att ni får lite hjälp med Fixas rehabiliterng.
Kram till er alla tre!
Elin kan du inte maila mig, tänkte tussarna och jag kunde hämta dig i Uppsala någon dag och ta med dig hem till oss på lite mat. Om du vill och orkar!

Madelene sa...

Skönt för Fixa med massage!! :)
Roligt med allt skogsluftande!! :D Kan tänka mig att både Fixa och husse trivs!!

Anki Rut o Kanel sa...

Förstår att Fixa gillar massage, vem gör inte det! En field i ett fågel hägn?! Kan det bli bättre? *ler*

Ha det bra!

karin Ella och Smilla sa...

Hej
Va skönt att Fixa har kommit igång igen. Det där med att ta ett ärovarv runt husse eller matte med apporten i munnen känner vi igen. Ha det gott i höstmörkret. Hoppas plugget går bra/Karin Ella Smilla.

Skicka en kommentar