söndag 4 oktober 2009

Lite av varje

Denna helghar vi gjort lite av varje. Fixa och husse var och hämtade matte på centralstationen fredag kväll och lördags åkte vi vidare till Värmland. På hösten är det marknader/marten i många olika städer i Värmland, det brukar vara en helg i en stad och nästa helg i nästa stad. I alla fall så öste regnet ned så Fixa och matte stannade där vi skulle bo och husse fick själv åka på marten. Roligare om det varit bättre väder enligt husse. Matte läste deckare, den var kuslig,uhhh, bra att ha Fieldtösen brevid. Fixa var mest upptagen med att vila eller att busa med kaninen. Hon tycker att den är jättekul och så rolig att bära på, helst i öronen :)
På eftermiddagen passade vi på att ta en tur mellan skurarna. Mycket nytt att nosa på, intressant, tyckte Fixa.
Idag har vi tagit det lugnt och gått promenader samt att Fixa har busat med både kanin och den oranga bollen, som piper. Fixa hade en kort studsande konsert "pipandes med bollen" för oss.
Matte följde med till Götlaborg och tog sedan tåget till Uppland. När vi sa hej då i bilen så tryckte Fixa på låsadörrknappen tre gånger.
I morgon skall Fixa vara på hunddagis några timmar. Det är första gånger sedan sommaren så lite nyinskolning med ett par kortpass till en början.
Ha en bra start på hösten!

6 kommentarer:

Madelene sa...

Skönt att Fixa mår bättre nu! Och en ny färdighet har hon lärt sig - att låsa dörrar i bilen! :)
Mysigt i Värmland - med en bok när det regnar som mest - låter inte fel alls.. Här har vi haft galet mycket blåst och regn samt högt vatten hela helgen..

Leif sa...

Låsa dörrar? Ville håller på att lära mig öppna dörrar, det är jätteroligt då kan man hitta allt möjligt som husse och matte har gömt.

Susann sa...

va härligt att Fixan är bättre !
Ja visst är det ruggit i höstmörkret aldra helst om det regnar :0(
Ha en bra vecka

Anki Rut o Kanel sa...

Kan Fixa vara tydligare med att matte inte ska åka iväg?? *skrattar*
Mysigt att kura ihoa sig med en bra deckare när det är regnrusk ute, måste ha varit betydligt bättre än att gå å marknad iaf gissar jag!
Ni har blivit tilldelade Kristallkommentaren utmärkelse! Bara en rolig grej, inget tvång. Vet ju att du har snålt med tid nu! Du behöver inte skicka den vidare om du inte vill!

Ha det bäst!

Lena & lapptussarna sa...

Åh va gulligt. Fixa vill inte att matte ska fara iväg :)
Här hemma har vi tussen Charlie som öppnar ytterdörren, så vi låser. Speciellt när det är löptik i kvarteret :)

Ha de bra!

Unknown sa...

Kloka Fixa som låser dörren för matte :)! Vår Frodo blockerar utgångar när vi är på väg någonstans utan vovvisar. Vad roligt att Fixa gillar sin kanin :). Låter som ni två har haft en mysig dag inomhus. Hoppas ni har haft en bra vecka allesammans! Kram från oss i Trosa

Skicka en kommentar