måndag 1 juni 2009

Jagad

När husse och Fixa skulle gå kvällspromenaden förut så kom de hem lite tidigare än beräknat. Fixa som om någon dag (troligtvis imorgon)  går in i höglöp höll på att bli uppvaktad av en svart risenschnauzer som var på rymmen. Husse såg schnauzern på långt håll lukta och tokspringa precis där Fixa och husse gått. Det blev att knalla hem med Fixis som inte fattade något mer än husse var jättetråkig som gick en så kort promenad. Vi misstänker att Fixa kan vara orsaken till rymningen, den andra denna veckan. Husse gick ut för att fånga in rymlingen med det var en fegis och det gick inte. Förhoppningsvis så sprang vovven hemåt annars så blir väl morgonpromenaden också kortare än vanligt :)

Husse och matte var på pingsbröllop i Sunne i helgen och då fick Fixa vara hos  husses föräldrar- vilket hon trivs alldeles utmärkt med. Total uppmärksamhet och inte de vanliga tråkiga tvåbenta som säger nej till alla godsaker. Tvåbenta och fyrbent tackar för hundpassningen - perfekt hundhotell tycker Fixa.

7 kommentarer:

Lotus sa...

ojdå! vilken bjässe till kavaljer :0)
inte lätt för oss pojkar när ni sprider go dofter omkring er :0)
har än så länge inte brytt mig om sånt, o Jojje han har ju tom peng pung nu :0)
Ha en skön vecka!!!!!

Unknown sa...

Tur att husse kunde rädda Fixa undan den store kärlekskranke herrn'! Våra springerkillar gav sig av en gång, innan Aragorn blev kastrerad, efter två söta Rottweilertikar :). Det slutade väl och matte till flickorna skrattade så hon vred sig. Kärlekens vägar äro outgrundliga...Ha en härlig sommarvecka! (Vi har, fortfarande, inget internet hemma så jag missar nog ett och annat blogginlägg.)

Lena & lapptussarna sa...

Våra tussar är just nu väldigt kärlekskranka...men vem det är som sprider dessa goa lukter har jag inte en aningom :)
Men det bor många tikar här omkring av olika raser.... så man får hålla hårt i kopplet så dom inte sticker och kommer hem som blivande fäder, det vore inte så kul....

Ha de gott!

Madelene sa...

Oj ja det var en stor herre som fick Fixkänning!! :D Läskigt med lösa hundar.. jag tänker på trafiken i första hand.. huu, hoppas han kommer tillrätta och inte är bortsprungen på riktigt.
Skööönt för Fixa att få vara på hundhotell i släkten!! Släkten har ofta blick för hungriga hundögon!! :D

Leif sa...

Det luktar gott i min skog oxå, det finns många fläckar att studera. Det är svårt att lyssna på vad tvåbeningarna säger. Och gå fritt utan koppel kommer inte på tal.
Nospussar från Nelson

fixa och hundvaktarna sa...

Jag har haft en skön helg i Värmland, ätit grillad rådjursfile,mums... och lite annat smått och gott(dillkött på älg), och en lååång sovmorgon skööönt!

Anki, Rut och Kanel sa...

Haha, ja det är inte lätt med dessa snygga tilltalande hund damer! Orskar rymmningar gör hon också den snygga Fixa :)
Tur husse fick med sig henne hem, hur avstyr man en tjuvparning när man bara är en människa?! Tur ni slapp ta reda på det.

Skicka en kommentar