lördag 12 januari 2008

Slapparlördag och tandborstning

Idag har det regnat nästan hela dagen. Husse har haft ledig dag, det vill säga matte har haft hand om Fixa idag så husse fick fara på stan och göra andra saker, utan att ta hänsyn till Fixa. Vardagarna är Fixa med husse på jobbet eller så jobbar de hemifrån.
Vi slappade och somnade i soffan I-) , Fixa och matte och vet inte riktigt vem som vann skidskytte för herrar.
Vi borstar tänderna på Fixa :D . Från början gick det rätt så bra men efter att husse köpte med sig tandkräm med leversmak från MyDog så är det någon som gillar att få sina tänder borstade. Mums vad gott! tycker Fixa som nu tycker att tandborstningen går alldelles för fort ;)
Helgen började på ett mysigt sätt. Fixa och husse mötte matte vid jobbet och Fixa viftade på nästan hela kroppen för att hon var glad att ses:x .
Solen får gärna komma fram- kanske dax att dansa soldans snart?
Trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ohoj!!
Kan tänka att Fixan gillar levertandkräm!! :D
Hur går det att lämna Fixan i bilen?? Det är bra att träna på det också en stund och ofta.. Bra om ni täcker över buren med ett skynke så att man inte ser hunden i den och kanske ett lås på buren också - skulle jag rekommendera i alla fall. De flesta hundar accepterar fort bilburen och att bli lämnade där en stund! Så kan ni shoppa tillsammans Per och du!! ;)

Anonym sa...

Kanske man skulle prova med lite lever tandkräm på Rut då!? Tycker att vår tandborstning är ganska slarvig och snabbt överstökad. Allt som kan underlätta röstar jag för..*ler* Solen kom fram lite grand här i dag, men man får ha lite fantasi för att se den *s* //Anki

Skicka en kommentar