lördag 26 januari 2008

Blöta kompisar

Fixa sover nu gott i soffan och ute öser regnet ned, det regnar i sidled. På morgonen var matte ute och joggade och rastade sedan Fixa innan frukost. Efter frukost åkte vi med husse till frisören inne i centrum. Lite efter 9 var klockan när två goa kompisar gick en sväng på Avenyn och även om det är lönehelg så var det inte så många ute vid den tiden;) Vi åkte 5:ans spårvagn från Avenyn och ut på ”Hising Island”. Idag gick det jättebra för Fixa att åka spårvagn =D> :x . Hon var lugn och låg/satt på golvet vid matte och förstod inte riktigt vad vi skulle ut i blötan att göra, istället för att åka med vagnen en bit till :-? . Vid knutpunkten var det lång väntetid på de bussar vi kunde åka med så det fick bli varvet runt byggnaden med Pressbyrå och väntrum samt stå en stund i en väntkur och se på bussarna som åkte förbi. Sedan gick vi hemåt i regnet. Fixa blev buren flera gånger så att det inte blev för långt för henne att gå. När vi kom förbi Huveröds, en av Fixas favoritaffärer, regnade det fortfarande och det var för lång tid att vänta utanför, på att de skulle öppna. Vi fortsatte hemåt, även om det var någon? som inte ville gå därifrån. Vi var blöta båda två och matte planerar att köpa ett par nya gummistövlar. Väl hemma blev det en go dusch för Fixa och tork med frottéhandduk. Fixa busade en del, innan hon somnade i soffan, där hon ligger och tar igen sig. Resten av dagen hade vi nog tänkt att mest vara inne men nu har solen kommit fram :) .


Fixa sitter fint inför kameran!

Fixa på baksidan hos husses föräldrar, vi tror Fixa fått vittring på rådjuren som brukar hålla till i närheten för innanför staketet ville hon inte vara.


Trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj var ni ute i regnet!! Jag skulle gå sådär fem steg från bilen och till affären och hann på den biten bli ordentligt blöt!! Det var skyfall precis då... Nu har molnen och regnen blåst bort och husse är ute med hundgänget på bergspromenad, precis innan det mörknar.. Den tiden gillar han bäst att gå för då är inte så många andra där ute.

Anonym sa...

Hos oss blåser det så man knappt vågar gå ut..tradigt!! Regnar gör det givetvis oxå *surar*
min lilla Odessa vägrar att gå ut!! jag fick knuffa ut henne genom dörren i middags då jag tyckte att hon måste kissa, jag blev INTE poppis kan jag säga...Nu sover hela gänget..ser så härligt ut..om man skulle.....

Ha en härlig helg!!

//Marie

Skicka en kommentar