söndag 16 december 2007

Kungligt bus i Slottsskogen

Vi har varit i Slottsskogen och träffat Fixans bror, Chester (Maxfield Fröding), och hans familj. Fixan som brukar vara lite avvaktande, var nu den som gick på och busade mest från start. Chester hängde snart på, han med :) Både Chester och Fixan verkade tycka att det var roligt att träffas och busa med varandra, gräva/äta lera och busa igen. De tvåbenta tyckte det var kul att träffa Chesters familj och prata hund och se de likheter syskonen har.
Det var råkallt ute och efter en lång stund med mer eller mindre intensivt bus från valparna, åkte vi hem med Fixan. Väl hemma var dax för mat och sedan SPA innehållande schamponering, dusch och tillhörande torkning med frottéhanddukar. Fixan fick även prova på att bli torkad med hårtork, lite misstänksamt men att få varm luft ovanpå huvudet - det var gott, visade Fixan, genom att vifta på svansen.
Efter bus med Chester och SPA somnade Fixan i soffan, på sin plats och sov flera timmar i sträck. Nedan följer lite bilder från Slottsskogen.




Fixa och Chester träffas och undersöker varandra. Fixa med rött koppel.


Fixa inbjuder Chester till lek. Chesters lillmatte och husse tittar på.


Naturligtvis letade de två upp det lerigaste området i Slottsskogen ...


Två 'Brownies' på vinterpromenad i Slottsskogen.

Fler bilder finns att se på http://picasaweb.google.com/hildedal/FixasBilder

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad kul ni ser ut att ha haft det idag!! :D Chester och Fixa är så lika på bilderna! Kan tänka mig att de blev glada båda två att äntligen träffa en likasinnad och likadant syskon! :D Hoppas att ni kan träffas fler gånger - kanske Findus kan vara med också? De bor uppåt Delsjön men har ingen bil..

Skicka en kommentar